Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Parteneri - TESmedia

Parteneri

colegiul energetic Păstrându-şi tradiţia, şcoala noastră a funcţionat atât pe timp de pace, cât şi pe timp de război, în timpul ocupaţiei germane.

Deși și-a schimbat deseori denumirea (Liceul de Electrotehnică nr. 1, Liceul Industrial Nr. 4, Grupul Școlar Industrial Energetic), școala noastră și-a respectat tradiția de a pregăti în permanență buni specialiști, fiind în acelați timp și o “pepinieră” pentru facultățile cu profil electric din Universitatea Politehnică București și în special pentru Facultatea de Energetică.
saraGradinița Sarah’s Kindergarten 
oferă copilului dumneavoastră un loc unde să se simtă în siguranță, unde să aibă posibilitatea de a învața și a se educa, de a simți iubirea, caldura și întelegerea de care are nevoie pentru dezvoltarea sa.

 

scoala-de-televiziune1

De la înființarea sa și până în prezent, Școala de Televiziune ”TUDOR VORNICU”, a pregătit aproximativ 1300 de cursanți, dintre care un număr semnificativ lucrează deja în media.

Până în acest moment, peste 1300 de tineri au absolvit cursurile Școlii de Televiziune ”TUDOR VORNICU” și mai mult de 300 dintre ei lucrează deja în media. Acesta este unul dintre cele mai ridicate procentaje de succes al unei instituții de învățământ din România.

 

logodanceprestigestudio1

Cursuri de street dance și breakdance în centrul Bucureștiului.
Învață cum să te pui în valoare pe ringul de dans, descoperă avantajele unei vieți active, DANSEAZĂ!

La Dance Prestige găsești tot ce vrei pentru dezvoltarea și buna ta dispoziție. Suntem permanent în căutare de noi talente pe care să le inițiem în lumea dansului și ne străduim să organizăm cât mai multe momente frumoase și memorabile pentru cursanții nostri. Cu siguranță vei găsi la noi cursuri sau instructori care să îți fie pe plac și să te ajute în ceea ce ți-ai propus.

 

timea

Aveți nevoie de o traducere din limba maghiară în limba română? Sau de una din limba română în limba maghiară? Sunteți unde trebuie! Aici găsiți calitate fără compromis, la prețuri accesibile.

De-a lungul celor 5 ani de activitate am tradus de la simple acte de stare civilă la scrisori de dragoste tot felul de texte. Contracte diverse, analize medicale, sentinţe judecătoreşti, bilete de ieşire din spital, dosare de pensionare, manuale de utilizare, pliante, etichete de produse, acte constitutive, pagini web ş.a.m.d.

logo_final

 

 

Nașul TV – Mereu liber!

Un blog personal exploziv, o platformă multimedia de exprimare liberă, o școală pentru viitorii jurnaliști.

Știri, anchete, dosare și ediții speciale realizate live de către jurnalistul Radu Moraru și echipa sa.

Fă-ți opinia cunoscută la Nasul.tv prin SMS la 7472.

 

xelindra 2

Magazinul on line de bijuterii Xelindra.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o bogata varietate de produse Swarovski Elements, precum si posibilitatea de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi.

Bijuteriile din metale pretioase (argint) se livreaza impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca produsele noastre sunt din metalul pretios specificat si indeplinesc parametrii si cerintele de calitate in conformitate cu normele in vigoare.

 

carte_vizita_DragosServicii foto pentru nunti, botezuri, cununii si alte… nazdravanii!

Petreceri si evenimente, sedinte foto personalizate. Tarife de bun simţ, negociabile in functie de pretentiile, solicitarile, ideile si mai ales posibilitatile financiare ale clientului.

Servicii fotografice la cel mai bun raport calitate / pret.