Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Despre Noi - TESmedia

Despre Noi

 

tesmedia.ro – bucură-te de diferență
știri 2.0

    Într-o societate  ghidată de o presă negativă, TES media scoate la lumină un segment pozitiv. În decursul anului 2009, după mai bine de 2 ani de studiu, societatea a semnat primele contracte pentru realizarea unor materiale informative, pentru organizarea unor evenimente de prestigiu și realizarea unor înregistrări video, toate pornind de la o atitudine pozitivă, mesajul transmis fiind unul cu aceeași tematică.

Astfel, transmiterea de mesaje pozitive, înlocuirea negativului cu pozitivul în media, a devenit misiunea noastră.

În acest context, prima jumatate a anului 2011, a cunoscut o creștere a cererii, încasarile din astfel de programe depașind încasările anului anterior fără un efort real de publicitate.

În urma acestor rezultate s-a reluat ideea proiectului de emisiune “De ce sărac?! Cum bogat?!” înregistrat sub numarul 1668 la data de 06.07.2007  pentru drepturi de autor. Idee conturată in anul 2006 de unul din asociații TES Media Group, supervizată, la acel moment, de Jim Rohn.

   Viața este rezultatul acțiunilor noastre!

   Jim Rohn spune: “Dacă vrei ca lucrurile în viața ta să se schimbe, MAI ÎNTAI TU trebuie să te schimbi”.

Jim mai spune că “Există doua lucruri care nu se mai întorc niciodată înapoi: o săgeată aruncată și o ocazie pierdută

   Redacția tesmedia.ro este formată din absolvenți ai Școlii de Televiziune “Tudor Vornicu”, motivați de ideea de a scrie pozitiv, motivați de a contribui societății. Începând cu acea societate care s-a plictisit de știri cu violuri, crime și paparazzi. 

  În atingerea scopului nostru, pentru că oamenii de afaceri din România nu investesc în ceva ce le-ar aduce profit abia în al treilea an de activitate, TESmedia a depus un proiect cu finanțare europeană.

Obiectivul general al proiectului urmarește consolidarea parteneriatului dintre partenerii sociali, societatea civilă, autorităţile publice și alţi actori economici importanţi, pentru oferirea celor mai bune strategii de dezvoltare regională și locală, dezvoltarea parteneriatelor existente și crearea de reţele noi parteneriale pentru  a identifica și stabili zone prioritare de intervenţie; consolidarea  iniţiativelor pentru partenerii sociali,  dezvoltarea capacităţii acestora ca parte a dialogului social.

banner site

       Realizarea obiectivului general al acestui proiect presupune atingerea urmatoarelor obiective specifice:

1.     Realizarea de emisiuni Tv cu amprentă pe dezvoltare personală, de sensibilizare a consumatorului tv în direcții pozitive. Scoaterea în evidență a performanțelor unor subiecți și coroborarea acestor performanțe cu viața socială din medii defavorizate cu scopul de a invita la o viață mai bună, calitativă.

2.     Realizarea de emisiuni Tv cu preponderență pe ceea ce s-a reusit să se construiască în România, în anumite comunități sociale, culturale sau economice. Motivarea altor comunități asemanatoare ca formă și structură în realizarea de salturi calitative, în performarea către o viață mai bună prin dezvoltare comunitară.

3.     Realizarea unei emisiuni Tv care vizează crearea unui sistem modern de management al resurselor umane pe piața muncii . Creșterea gradului de conştientizare şi sprijinirea parteneriatelor  în vederea  transformării muncii nedeclarate în ocupare formală

4.     Realizarea emisiunii Tv de constientizare a protejarii mediului, promovarea acțiunilor deja elaborate în acest sens de anumite organizații la nivel local, regional, național și internațional, promovarea absorbției de fonduri europene pentru proiecte care vizează protejarea și conservarea  mediului înconjurător.

5.     Producerea de reclame comerciale video: filmare, echipă completă (inclusiv sunet și lumini) de filmare, montaj; editare video, titraj – subtitrare material video, post-procesare video; procesări gen copiere, casetă de emisie, digitizare, egalizare sau curătare sunet etc., voice over; pentru materiale video, ilustrație muzicală; adăugare fundal muzical pe orice material.

Campaniile de publicitate ale portalului sunt produse exclusiv de sc TES media GROUP srl.

Contact furnizare informații: redactie@tesmedia.ro
Contact campanii de publicitate: office@tesmedia.ro
Telefon: 0752.410.420

Editorial:
Redactor șef: Corina Ciumașu
Editori: Silviu Almășan,  Silvia Fechete, Alina Neacșu
Redactori: Alexandra Profir, Anamaria Nedelcoff, Silvia Fechete,  Alexandra Netea,  Patricia Ionică, Simona Mereu, Corina Ciumașu,  Adriana Manolache, Dumitru Mihu, Alexandru Ilie, Alina Zaharia.
Fotoreporteri: Dan Anastasiu.
Web development: Cezar Dobre.

Redacția junior:                                                                                                                                                             Redactor șef: Emil Gabriell – cla a VIII-a B, Liceul Teoretic cu clasele I-XII “Horia Hulubei” Măgurele           Editor: Paula Cîmpeanu                                                                                                                                                             Redactori:

Administrativ:
Director General: Dana Ioana Spirea
Director Tehnic: Victor Dumitrel

Departament juridic: Alina Neacșu, Alex Iana
Departament marketing/vănzări: Silvia Fechete, Nicu Spirea