Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Servicii de ingrijire la domiciliu

Servicii de ingrijire la domiciliu

O mai bună îngrijire la domiciliu a continenţei pacienţilor poate să facă minuni pentru sănătatea şi starea de bine a acestora – şi va însemna o schimbare semnificativă şi pentru buget!

Incontinenţa este un motiv foarte frecvent pentru care un pacient să necesite o îngrijire permanentă într-un centru rezidenţial. Dar dacă incontinenţa poate fi gestionată mai bine?

Gestionarea îngrijirii … şi a costurilor

Cu îngrijirea adecvată, mulţi pacienţi pot rămâne acasă mai mult timp. Şi acesta nu este un lucru bun numai pentru sănătatea şi starea de bine a pacienţilor şi a rudelor acestora, ci şi pentru bugetele atribuite îngrijirii medicale, care se luptă pentru a putea satisface populaţia de vârstnici în continuă creştere. Un serviciu optimizat de îngrijire la domiciliu ajută la protejarea bugetului, reducând efectele incontinenţei asupra vieţilor pacienţilor, rudelor care oferă îngrijire şi personalului.

Protejarea bugetului pe viitor

Şi aceasta nu e tot. Când îngrijirea la domiciliu eşuează, din ce în ce mai mulţi pacienţi au nevoie de îngrijire permanentă într-un centru rezidenţial, din ce în ce mai devreme. Ceea ce impune costuri mult mai mari – în comparaţie cu îngrijirea la domiciliu, care necesită o fracţiune din resursele limitate. Astfel, oferind o îngrijire mai bună, vă protejaţi de fapt bugetul viitor, cu mai puţine costuri pentru servicii paralele. Tabelul oferă o idee a acestui impact mai profund, costurile crescând pe măsură ce pacientul devine din ce în ce mai dependent.

Următorul pas?

Cum se poate oferi o îngrijire mai bună, cu costuri totale mai mici? Lăsaţi IRIS CARE BUCURESTI să vă fie de ajutor. ingrijirebatrani7

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *