Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Conferintă I.R.I.S. - TESmedia

Conferintă I.R.I.S.

INVITAȚIE

Asociația ANCE EUROPE împreună cu Asociația Noul Val, Asociația Ahava, Centrul de Informare și Suport Comunitar AIDROM Iași, Fundația Pestalozzi și Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia au plăcerea să vă invite la conferința de închidere a proiectului “I.R.I.S. INTEGRARE- RESPONSABILITATE- INOVAȚIE – SPECIALIZARE” POSDRU/168/6.1/S/148290.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1.: “Dezvoltarea economiei sociale”.

Obiectivul general al proiectului este sprijinirea accesului grupurilor vulnerabile pe piața muncii și promovarea incluziunii sociale, prin intermediul dezvoltării de structuri ale economiei sociale, din regiunile: București – Ilfov, Nord – Est, Sud Muntenia si Vest. În cadrul acestui proiectul s-au înființat cinci structuri de economie socială care furnizează servicii de asistență la domiciliu pentru persoane vârstnice sau alte persoane care au nevoie de ajutor.

Trei dintre structuri funcționeaza în mediul rural și două în urban creându-se astfel un număr de 45 de locuri de muncă dintre care 35 se adresează persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile.

Proiectul I.R.I.S. are un caracter inovativ, care constă în dezvoltarea de programe specifice de integrare a persoanelor provenite din grupuri vulnerabile – instruire, prin programe de formare si inițiere pentru angajații și managerii structurilor de economie socială, programe de mentoring care vizează creșterea stimei de sine, precum și activități de promovare și marketing serviciilor furnizate de către structurile de economie socială.

Cele cinci structuri de economie social, respectiv IRISCARE BUCURESTI, AHAVA IRIS MEDICAL CERNICA, IRIS MEDICAL CARE Topolovățul Mare -Timiș, CISC IRIS Ion Neculce – Iași și ASOCIATIA ELIM Ploiești sunt în curs de creare a unei rețele de colaborare sub egida I.R.I.S., marcă inregistrata la OSIM.

Evenimentul va avea loc în data de 18 decembrie 2015 la Teatrul Elisabeta, Sala Oglinzilor din Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti începând cu orele 10.30.

Vă rugăm să ne confirmați participarea până la data de 17 decembrie 2015 la adresa de e-mail ance.eu@gmail.com sau la numărul de telefon 0726.675.325

Vă așteptăm,

Bianca Beatrice Michi Nema

Manager de proiect

iriscare bucuresti_2

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *