Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Lumea IRIS CARE BUCURESTI

Lumea IRIS CARE BUCURESTI

11252352_1436659483325816_2040874978617997914_nIRIS CARE BUCURESTI – Excelenta in serviciile de ingrijire a batranilor la domiciliu!

ValoriIngrijire. Responsabilitate. Integritate. Solidaritate (IRIS)
Ingrijire – garantarea excelentei in ingrijirea la domiciliu a batranilor si apersoanelor cu dizabilitati
Responsabilitate – prin serviciile oferite dorim să contribuim la o viaţă mai bună a clientilor si a grupurilor vulnerabile
Integritate – unitatea noastra de măsură pentru încredere, competenţă şi profesionalism
Solidaritate – suntem aproape de grupurile vulnerabile prin facilitarea accesului pe piata muncii (asigurandu-le locuri de munca si formare profesionala) si prin promovarea unei societati incluzive si coezive

ViziuneIRIS CARE BUCURESTI este deschizatoare de drumuri in asistenta la domiciliu si dorim sa devinim lideri de piata in Romania in domeniul ingrijirii la domiciliu a batranilor si persoanelor cu dizabilitati.

Misiune: IRIS CARE BUCURESTI intelege sa ofere servicii de excelenta in ingrijirea la domiciliu a batranilor si  persoanelor cu dizabilitati, avand in vedere nevoile deosebite ale clientilor nostri si porinind de la valorile noastre: Ingrijire. Responsabilitate. Integritate. Solidaritate (IRIS).

Obiective

  1. Servicii de ingrijire la domiciliu la standarde europene :

Oferim servicii la standarde europene la domiciliul persoanelor varstnice:

  • asistenta medicala (asigurata prin contractarea de servicii medicale);
  • asistenta pentru activitati zilnice – curatenie, cumparaturi, mancare;
  • asistenta sociala (asigurata de un asistent social/psiholog) – consiliere, suport;
  • programe de recreere – constituirea de grupuri de vecini care isi petrec timpul impreuna, citit.
  1. Asigurarea sustenabilitatii structurii de economie sociala incepand cu ianuarie 2016 prin identificarea segmentului de clienti si extinderea portofoliului de clienti
  1. Incheierea de parteneriate cu institutii cheie care sa favorizeze schimbul de experienta, activitatea de voluntariat si extinderea portofoliului de clienti

Cine este IRIS CARE BUCURESTI?

IRIS CARE BUCURESTI S.R.L este o structura de economie sociala infiintata in cadrul proiectului ”I.R.I.S. Integrare-Responsabilitate-Inovație-Specializare” ID POSDRU/173/6.1./S/148290.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta facilitarea accesului pe piata muncii a grupurilor vulnerabile si promovarea unei societati incluzive si coezive, prin sprijinirea infiintarii a 5 structuri de economie sociala, IRIS CARE BUCURESTI S.R.L fiind una dintre personele juridice infiintate.

Obiectivele specifice:

OS1: Dezvoltarea si promovarea unor activitati si servicii generatoare de profit/venit pentru a ajuta persoanele excluse social sau cele expuse riscului de excluziune sociala sa se integreze sau reintegreze pe piata muncii, in structurile economiei sociale.

OS2: Consolidarea capacitatilor, competentelor, cunostintelor si stimei de sine pentru grupurile vulnerabile, prin actiuni de instruire formala si non-formala.

OS3: Consolidarea capacitatii structurilor din economia sociala, precum si incurajarea cooperarii intre organizatii prin actiuni de informare si prin realizarea de parteneriate intre structurile de economie sociala.

Activitatea IRIS CARE BUCURESTI S.R.L in cadrul proiectului:

La nivelul SES-ului au fost derulate programe de formare pentru angajati, dupa cum urmeaza:

(a) Programele de formare pentru MANAGERUL SES au ca obiectiv dezvoltarea cunostintelor si competentelor necesare, cum ar fi planificarea unei afaceri, dezvoltarea spiritului antreprenorial, marketing si vanzari, management financiar etc. Competentele obtinute de manageri trebuie sa le permita acestora sa gestioneze activitatea structurilor de economie sociala prin prisma rolului pe care acestea il au in cadrul celui de-al “treilea sector”. Managerii structurilor de economie sociala vor participa la programe de “Manager de intreprindere sociala ”, cod COR 112036 (40 ore), autorizate conform OUG 129/2000.

(b) PERSONALUL SES va participa la randul sau la urmatoarele programe de formare profesionala: “ingrijitor batran la domiciliu ” (cod COR 532201) –  4 persoane (selectate din GT); “specialist in economia sociala ” (cod COR 341206) – 4 persoane (1 persoane selectate din GT, 3 persoane selectate din randul categoriilor de specialisti vizati – responsabili marketing/vanzari, asistenti sociali/psihologi).

Desfasurarea activitatii specifice in domeniul ingrijirii la domiciliu a batranilor si persoanelor cu dizabilitati.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *