Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Concurs. Cu premii in bani! - TESmedia

Concurs. Cu premii in bani!

Daca maine m-as trezi ceruta in casatorie, primul lucru la care m-as gandi ar fi cameramanul nunta. De ce? Pentru ca tin foarte mult la amintirile mele, iar cele pastrate in imagini, realizate de o echipa buna, nu se vor sterge niciodata.

photo.php

Pentru ca vine luna Martie, pentru ca femeile sunt romantice si visatoare, v-am pregatit un concurs, dar nu orice fel de concurs ci unul despre subiectul nostru preferat si anume:,, Nunta visurilor tale’‘.

Si chiar daca este luna femeilor si barbatii au nevoie de bani pentru a le rasfata. In plus, exista si barbati romantici care ar vorbi oricand despre nunta lor asa ca asteptam atat femeile cat si barbatii sa dea frau liber sentimentelor in legatura cu nunta visurilor lor.

Scrie unul sau mai multe articole de minim 500 de cuvinte in care sa povestesti cum ai vrea sa fie nunta ta si de ce ai apela la echipa Studioblitz.ro.

photo.php

Criterii de indeplinit:

– Titlul articolului cat mai atractiv;

– Logo-ul firmei obligatoriu in articol;

– Distribuie atat articolul tau cat si articolul acesta pe cat mai multe pagini de socializare;

– Faceti trimitere catre http://www.studioblitz.ro/ de minim doua ori, maxim cinci.

– Cuvinte cheie obligatorii: cameraman nunta, filmari profesionale, videograf profesionist;

– Lasa link-ul articolului  intr-un comentariu aici;

– Articolul nu va fi sters de pe blog timp de un an;

Vor fi premiate cele mai bune trei articole cu premii in bani, astfel:

Locul 1 – 200 ron

– Locul 2- 100 ron

– Locul 3- 50 ron

Concursul se desfasoara in perioada 19 februarie – 19 martie. Castigatorii vor fi anuntati pe 20 martie sau dupa ce se vor strange minim 30 de articole. Premiile vor fi puse prin TRANSFER BANCAR.

PS: Castigatorii vor fi desemnati de echipa StudioBlitz; vor fi premiate articolele ce respecta criteriile de mai sus si CALITATEA.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *