Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Vă doresc un an fabulos, cu descoperiri și miracole!

Gânduri la final de an

Cred că este un moment bun să cer iertare tuturor celor cârora le-am adus dezamăgiri de-a lungul anului. Sigur că am și o scuză pentru fiecare dezamăgire =D Dacă n-ar fi așa… aș putea crede despre mine că aș fi un om rău și urât. Însă… trăiesc bucuria că sunt un om căruia îi pasă, că mă doare când nu reușesc să-mi țin promisiunile. Și am de închis câteva acorduri. Unele în primele săptămâni ale anului ce vine, altele până spre sfarșitul anului viitor.

Și gata!

Anul care se incheie peste câteva ore m-a învățat muuulte. De aceea, în ciuda eforturilor și muncii dusă la extrem, îl consider… un an bun. A avut grijă de mine =D  M-a învățat ce înseamnă să stric relația cu minunatul meu TIMP, m-a învățat ce înseamnă să nu știi să spui NU, mi-a arătat că nu-i pot ajuta pe cei din jur dacă eu sunt la pământ, mi-a demonstrat că… cu cât mă implic mai mult… cu atât voi dezamăgi mai mult, voi reuși mai puțin și voi fi cu mult mai responsabilă decât cei care fac mai puțin.

Mi-a mai arătat că… oamenii cu adevărat minunați te respectă pentru cine ești, mai puțin pentru ce faci. Și este motiv de mulțumire, de recunoaștere, faptul că sunt înconjurată de astfel de oameni. Trăiesc o bucurie imensă astăzi, la final de an, de etapă, pentru faptul că auzindu-mă le telefon în ultimele două zile, prietenii dragi cu care nu am reușit să vorbesc în ultimele luni… sunt aceiași ca în vremurile în care ne vorbeam mai des, ieșeam împreună, sărbătoream împreună.

Pentru anul ce tocmai se pregătește să vină… vă doresc… să fiți voi înșivă. Să nu vă stângeți în jur oameni falși prin propria falsitate, să nu faceți lucruri… că trebuie, că… ce zice dacă. Cine zice, zice oricum. Cui îi pasă… o să-i pese chiar și peste ani.

Vă doresc să regăsiți copilul din voi, căruia să-i pese de el măcar în aceeși măsură în care, până astazi, i-a păsat de ce spun sau cred cei din jur. Să râdeți ca și cum viața ar fi numai lapte și miere, să fiți egoiști când “victimele” din jur vor să vă prindă în plângerile lor permanente, să trăiți în fiecare zi jucându-vă, găsind soluții problemelor cotidiene ca și într-un joc de puzzle.

Vă doresc… să fiți blânzi și iubitori cu cei din jur, pentru a putea primi blândețe și iubire.

Vă doresc un an fabulos, cu descoperiri și miracole!

la multi ani 2015 tesmedia.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *