Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Angajata care și-a învins angajatorul în Instanță - TESmedia

Angajata care și-a învins angajatorul în Instanță

Fosta angajată a societăţii Assystem România care a primit ca sarcina de serviciu să rupă cu mâinile hârtii a câştigat în prima instanţă procesul cu această companie. Magistraţii au respins cererea angajatorului că decizia Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD)prin care amendă compania cu 20.000 lei să fie anulată. Dacă managerilor din companie li se pare o activitate obișnuită invocând un acord de confidențialitate cu clienții, nu de aceeași părere a fost si angajatul.

hartii_rupteAmenda a fost primită pentru hărţuire şi încălcarea dreptului la demnitate pentru “obligarea unei persoane să distrugă manual documente considerate a fi secrete, ca efect al unui proces câştigat de persoana în cauză împotriva firmei angajatoare”.
Tânăra a cărei identitate a fost păstrată, a declarat că săptămâni întregi a avut ca unică sarcina să rupă hârtii cu mâinile, fără foarfecă sau alt instrument ajutător. Acest lucru s-a întâmplat după ce a contestat în instanţă propria demitere.

Citiți continuarea pe http://birouavocati.ro

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *