Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Structuri metalice pentru panouri solare

Structuri metalice pentru panouri fotovoltaice

analko romaniaEvolutia pietei energetice de profil a determinat o crestere a investitiilor in parcuri fotovoltaice. Diminuarea costurilor legate de principalele componente ale sistemului (panouri solare, invertoare) a crescut accesibilitatea acestui tip de investitie atat pentru societatile comerciale cat si pentru persoanele fizice.

Analko Aluminium Industry ofera investitorilor si contractorilor  un portofoliu complet de produse si servicii, care include sistemul (structura metalica) de sustinere pentru panourile solare.

fotovoltaiceEvolutia pietei de energii regenerabile face ca cererea de instalatii fotovoltaice sa fie tot mai mare.
Din aceste motive in 2012 Divizia Confectii Metalice a facut un pas intr-o noua directie, cu un produs destinat  producatorilor de energii regenerabile: Structuri metalice pentru sustinerea panourilor fotovoltaice.

panouri-fotovoltaice-suport-fixStructura metalica pentru sustinerea panourilor fotovoltaice este compusa din urmatoarele elemente de baza:
• ancore metalice pentru fixarea in sol (micropiloti), realizate din teava prevazuta cu spire realizate din tabla, zincate termic conform SR EN ISO 1461/09, SR EN ISO 2178/98;
• flanse pentru prindere cadre realizate din tabla zincata termic;
• cadre principale din rulouri de tabla zincata termic (EN10143-2.0-EN10142-DX51D-Z275-M-A-C), realizate prin deformare plastica la rece;
• traverse de sustinere panouri din rulouri de tabla zincata termic (EN10143 -1.5-EN10142-DX51D-Z275-M-A-C), realizate prin deformare plastica la rece;
• contravantuiri realizate din profile patrate, zincate termic

Model structura metalica:
• Panourile fixe sunt utilizate la proiecte cu puteri instalate diferite.
• Structura metalica se obtine prin imbinarea elementelor realizate din otel zincat termic.

Structura metalica de sustinere a panourilor se ancoreaza in sol prin intermediul unor ancore metalice (micropiloti) cu
lungimea de minim 2000 mm prevazute cu discuri elicoidale necesare fixarii in pamant.

Este cel mai robust sistem deoarece nu are componente in miscare.

Structura pentru panouri solare este conceputa si personalizata de fiecare client, aceasta poate sustine panouri solare standard si speciale.

Structura are o rezistenta la agentii atmosferici de peste 30 ani si o rezistenta superioara la intenperii. Este confectionata din otel zincat cu grosimea variind de la minim 2,00 mm la un maxim de 4,00 mm – garantand o rezistenta mecanica optima.

Se asigura protectie anticoroziva prin grunduire si vopsire în funcţie de gradul de agresivitate al mediului.

STRUCTURA_PE_DOI_STALPI_CU_CONTRAFISE_1

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *