Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Maratonul celor 24 ore de înot

Maratonul celor 24 ore de înot

În zilele de 10-11 mai, începând cu ora 10:00, Bazinul Olimpic Braşov va găzdui cea de-a 20-a ediţie a Maratonului maratonul celor 24 de ore de inotcelor 24 ore de înot, competiţie organizată de Asociaţia Outdoor School Braşov, cu sprijinul Direcţiei Tineret şi Sport din Primăria Braşov, competiţie care are loc anual, încă din anul 1993.

Competiţia este înscrisă în calendarul Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi şi este o competiţie sportivă de masă. Poate participa orice persoană care ştie să înoate, neexistând restricţii de vârstă sau sex.

Foşti şi actuali sportivi vor face parte din cele 18 echipe şi, ca de obicei, participanţii vor înota câte 30 de minute la fiecare 6 ore, timp de 24 de ore, iar câştigătoare va fi echipa care va parcurge cel mai mare număr de bazine în cele două zile.

La ceremonia de premiere a acestei competiţii vor fi prezente şi Carmen Bunaciu (bronz mondial la Guayaquil în 1982, cinci titluri de campioană mondială universitară, 3 locuri patru în probele de spate la Jocurile Olimpice din 1980 şi 1984) şi Anca Pătrăşcoiu (1984 – prima medalie olimpică pentru înotul românesc la 200 m spate, la Jocurile Olimpice din Los Angles; 1985 – primul loc la 100 metri spate in cadrul concursului din Principatul Monaco, la egalitate cu înotătoarea Carmen Bunaciu;  două medalii de aur la prima ediţie a Concursului Goodwill Games de la Moscova, apoi, în 1987, alte trei medalii de aur la Universiada şi o alta de argint la europenele de seniori).

Asociaţia “Totul pentru tine” anunţă participarea la maraton a unei echipe formate din 12 concurenţi şi 2 rezerve (dintre care 8 persoane cu dizabilităţi utilizatoare de scaun cu rotile). Acestea vor participa după aceleaşi reguli ca şi celelalte echipe. Acţiunea este parte a iniţiativei unor sportivi cu dizabilităţi ce doresc să promoveze sportul ca mijloc de reintegrare socială, ca un argument în plus pentru egalitatea de şanse şi ca modalitate de promovare a abilităţilor persoanelor cu dizabilităţi.

concurs_inot_brasov_2014_1389707895Sponsorul principal al acestei competiţii este SC Eldon SRL Braşov. Pentru o mai bună desfăşurare s-au mai implicat şi INA Schaeffler România şi Allianz-Ţiriac Asigurări SA. Din sponsorii  Asociaţiei “Totul pentru tine” fac parte firmele FIN.CO.GE.RO, 3M, Bunzl Distribuţie SRL, TORK, Acheryshop.ro, parteneri şi la alte competiţii sportive.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să scrieţi la adresa de e-mail info@maratonuldeinot.ro sau să telefonaţi la numărul 0722996359.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *