Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
În 2035 planeta nu va avea apă suficientă

În 2035 planeta nu va avea apă suficientă

0000Ce urmeaza este o impartasire insotita de o invitatie.

Intotdeauna m-am considerat o persoana “foarte desteapta”; mai nou o si spun, ca sa ma iau peste picior, in timp ce altii prefera, poate, doar sa o gandeasca manifestand-o prin cinism si autosuficienta.

In 2012 am avut privilegiul sa aflu cum cele mai mari caderi ale vietii mele au fost cele mai extraordinare dovezi de dragoste ale divinitatii, pentru mine si nu numai.

Era in octombrie sau noiembrie anul trecut cand mi s-a deschis mintea intr-un fel neasteptat, am restrans timpul dedicat vietii “bucolice” si “indiene” si am coborat in teren.

Dragilor, am fost uluita sa aflu lucruri despre mediu care sunt menite sa iti ridice parul in cap. Unul dintre ele este faptul ca oamenii de stiinta sunt in alerta de multi ani, ca vorbesc despre ce se va intampla cu civilizatia noastra daca nu incetam sa ne distrugem mediul.  Am aflat ca unele lucruri au trecut deja de punctul de unde nu mai este intoarcere. In 2035, la 10 miliarde de oameni, planeta – conform ONU – nu va avea apa de-ajuns pentru noi toti.

Am descoperit apoi altele si altele si am petrecut nopti intregi in pat, neputand dormi.

Apoi mi-a picat o fisa!

Populatia planetei acum, 7 miliarde, este greu de miscat; insa FIECARE din cei 7 miliarde, caruia ii este dat sa auda si “coboara in teren”, poate face ceva!

Va puteti imagina oameni care nu mai dau scuze de ce situatia este cum este si nu este cum nu este? Va puteti imagina oameni care nu mai dau explicatii de ce nu fac nimic in afara de a se plange?
Acea fiinta, cu acel fel de a fi este o fiinta care se intreaba: Eu de ce nu? Why Not Me?

In momentul rostirii acelor cuvinte si in urma alegerii de a fi un “jucator” mai degraba decat un “spectator” in viata, isi asuma mai mult decat viitorul planetei si al copiilor lui sau civilizatiei umane, ci si puterea, demnitatea si stima de sine in propria viata.

Am creat atunci o asociatie de mediu, Why Not Me, as zice mai degraba de “ecologie” mentala, pentru ca fara o minte curata nu faci nici o diferenta, in experienta mea.

Am creat aceasta asociatie pentru a oferi posibilitatea si antrenamentul de trezire la demnitate si respect de sine, si cine stie, poate chiar sa ne ducem inaintea trenului si sa schimbam directia in care mergem acum: anihilarea speciei umane prin ignoranta.

Va invit sa vizitati site-ul www.whynotme.ro si daca va inspira sa faceti parte dintr-o miscare ontologica care va transforma planeta pe care traim, la nivel de conversatie si nu numai:

–          Inscrieti-va  la prima conferinta nationala Why Not Me, din 5 iunie 2014;

–          Invitati la acest eveniment toata lumea pe care o cunoasteti;

–          Ganditi-va la orice modalitate de a promova evenimentul astfel incat sa stea lumea in                    picioare;

–          Dati-mi sugestii despre ce am mai putea face ca sa constientizeze cat mai multa                        lume necesitatea de a se educa in raport cu situatia actuala a mediului;

–          Veniti sa va alaturati noua si sa facem asistenta impreuna;

–          Fiti in comunicare cu mine, daca vreti.

 Asociatia are la baza o noua paradigma, care la randul ei impacteaza actiunile si felurile de a fi. Cine isi asuma sa
why not me“coboare de pe gard” si sa fie un “why not me” nu critica, nu arata cu degetul, nu invalideaza pe nimeni si nimic; de asemenea, nu este superior nimanui si nimic. In alte cuvinte, nu se raporteaza la ce face din identitate sau ego ci din pura posibilitate. Ce posibilitate? Posibilitatea de a fi cineva care este total responsabil de ce se intampla acum pe planeta, si de ce va urma.

Sunt convinsa ca, desi limbajul meu nu este foarte cunoscut unora dintre voi, doar pentru faptul ca am lucrat impreuna sub o forma sau alta, veti primi mesajul meu.

Asigurandu-va de tot respectul, oricare va fi alegerea voastra,
va salut si va doresc o viata cat mai traita!

Connie Larkin
Fondator
Why Not Me

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *