MIHAI MĂRGINEANU pregătește un show aviatic, pentru evenimentul AEROMANIA

mihai margineanuNonconformist de fel, Mihai Margineanu și-a făcut publică,  de foarte mult timp, pasiunea pentru aviație. Pe lângă filmari și concerte prin Capitală și mai toată țara, acesta își pregătește un show de acrobatie aviatica, pentru marele eveniment de la Tuzla, AEROMANIA, de pe 19 iulie.

Dacă anul trecut, artistul a concertat în cadrul airshow-ului, iată că, în această vară, se va număra printre participanți.

Mă pregătesc asiduu pentru show-ul aviatic de la Tuzla – AEROMANIA, de pe 19 iulie. Vor veni să ne uimească cu acrobațiile lor Yakarii Acrobati, campionul mondial de acrobație liberă, lituanianul Yurghis Kailis. Campionul mondial en-titre de planorism Luca Bertosio , Aeroclubul Romaniei în frunte cu George Rotaru, precum și echipa de piloți ai Scolii de Aviație Tuzla, inclusiv subsemnatul.”, a declarat Mihai Mărgineanu.

mihai margineanu las fierbintiMihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk , versurile pieselor sale fiind adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, ”Las Fierbinti”, serial unde asigură și coloana sonoră.
Pe 14 martie, Club Live și Sprint Media te invită să petreci o seara plină de hituri marca Mihai Margineanu! Vino să petreci o seara extraordinară alături de unul dintre cei mai autentici și populari artiști români și să cânți alături de el “Ma iubeste femeile”, “Zarita”, “Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviatia” sau “Melci, scoici, raci, craci”.
În deschiderea concertului Mihai Margineanu, va cânta formatia The dAdA. Accesul în locație se realizeaza începând cu ora 22:00.
mihai margineanu tesmedia

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *