Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Poker cu Gina Pistol, Alex Pițurcă, Dan Chișu și Constantin Iosef - TESmedia

Poker cu Gina Pistol, Alex Pițurcă, Dan Chișu și Constantin Iosef

Gina Pistol, Alex Pițurcă, Dan Chișu și Constantin Iosef joacă poker într-un turneu cu premii de peste 150.000 de euro.

Gina Pistol

Iepurașul Playboy, fiul selecționerului echipei naționale, binecunoscutul regizor și fostul soț al lui Teo Trandafir au în comun o pasiune plină de adrenalină: pokerul american, Texas Hold’em. Gina, Alex, Dan și Constantin s-au înscris, zilele trecute, la un turneu de poker care a adunat câteva sute dintre cei mai buni jucători de poker din România.

 

Este vorba despre cel mai mare turneu de poker din România – PokerFest, care pune la bătaie premii de peste 150.000 de euro. Cele patru vedete s-au luptat cot la cot cu cei mai buni jucători de poker din România. Gina Pistol este o regulara a turneelor PokerFest, la fel ca și Alex Pițurcă, Dan Chișu și Constantin Iosef. Gina Pistol s-a impus în Februarie într-un meci unu-la-unu cu celebra jucătoare de poker Liz Lieu, care a cîștigat câteva milioane de dolari din acest joc.

 

Astazi si mâine, începând cu ora 13.00, toți jucătorii angrenați în acest turneu se vor bate pentru a prinde un loc la masa finală a acestui turneu, care se va ține sâmbătă, cu începere de la ora 13.00.

Dan Chisu 2 Alex Piturca Constantin Iosef

Turneul PokerFest se desfășoară în sala New York a Hotelului Pullman din București (fost Sofitel, lângă RomExpo).

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *