Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Expoziţie inedită

Expoziţie inedită

Artista Claudia Florentina dă startul sărbătorilor de iarnă, printr-o expoziţie inedită

claudia florentinaCum sărbătorile de iarnă bat la uşă, Claudia Florentina, artista româncă, stabilită la Geneva, s-a gândit să surprindă publicul cu o expoziţie inedită. Astfel, aceasta pregăteşte un eveniment cu totul şi cu totul aparte, inspirat din decorurile “Noel”, din cea mai cosmopolită zona a Elveţiei. Tema a fost bine aleasă, datorită elementelor de calitate, rafinament şi perfecţiune, dar şi pentru figurinele din hârtie care, împreună, alcatuiesc o adevărată poveste de teatru.

Evenimentul va avea loc la Geneva, si se va afla la graniţa dintre real şi ireal, aspect ce va permite ca fiecare aflat la faţa locului să fie dus într-o lume de vis, şi va purta, sugestiv, numele de “Cine suntem, când şi pentru cine?”.
“<<Unde este limita între real şi ireal? Cine suntem, pentru cine ne  “decorăm” în fiecare zi? Pentru a satisface ce anume în noi sau pe cine anume?
Acest decor, şi figurinele din hartie, care poartă numele celei mai noi expoziţii ale mele, CRĂCIUN 2013, m-au făcut să mă gândesc că, zi de zi, suntem expuși privirilor sau gândirii critice, a multor persoane şi, poate că, fără să ştim, sau să ne dăm seama. interpretăm diferite roluri, devenind astfel simple marionete, judecate sau admirate, precum figurinele din vitrine pentru trecători.”, a declarat artista despre expoziţia “Craciun 2013”.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *