Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Topul celor mai populare profile de pe internet, făcut de români

Topul celor mai populare profile de pe internet, făcut de români

poza 1Facebook sau Twitter sunt nume ce au dat o nouă dimensiune conceptului de socializare. Un mod de a ne împărtăși hobby-urile sau cele mai noi știri. Mișcare ce a prins și în lumea muzicienilor, actorilor și chiar a marilor corporații, prin implicarea directă cu fanii.

Odată cu platformele de socializare au apărut noi oportunități în spectrul promovării, dar Like-urile sunt cumulative și într-un final nu reflectă realitatea. Paginile unor brand-uri încă sunt în topul platformelor sociale chiar dacă nu mai sunt în trend.

O echipă din România a pus bazele unei platforme de analiză “social media” ce întocmește topul celor mai populare profile de pe platformele sociale din lume.voteknot_cover

VoteKnot: „Am simțit că a venit momentul pentru o nouă abordare a conceptului de „Like” printr-o platformă bazată pe voturi dinamice ce aduce o nouă perspectivă în fenomenul de promovare web.

În contextul actual, dacă cineva are un număr mare de like-uri, este greu să fie întrecut de altcineva. Cu noua abordare pe care o propunem, putem vedea cine este cu adevărat în topul „social media”.

Ce aducem nou este o reprezentare a influenței utilizatorilor platformelor de socializare într-o manieră dinamică ce implică direct utilizatorul și oferă autenticitate.”

Pe noua platformă, puteți vota un profil o dată la sapte zile. După ce cronometrul se resetează și aceste zile ajung la zero, aveți posibilitatea de a vota din nou, iar profilul votat anterior pierde votul oferit.

Compania românăîși propune realizarea unui top dinamic în fruntea căruia se află numai profilele cu suporterii implicați la momentul respectiv.

Site-ul înregistrează voturile într-o manieră dinamică, acestea fiind repartizate în trei categorii:

  • Current Votes – voturile pe care un profil le are în momentul de față;
  • Peak Votes – numărul maxim de “Current Votes” pe care un profil l-a atins;
  • Total Votes – numărul total de voturi cumulate de-a lungul timpului.

Dacă această platformă se va bucura de succesul scontat, ar putea schimba criteriile pe baza cărora ne fondăm deciziile.

poza 2

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *