Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Romania, campioana europeana la minifotbal

Suntem campioni europeni la minifotbal! Pentru a patra oară consecutiv!

Naţionala de minifotbal a României şi-a apărat cu succes titlul de campioană europeană la turneul final desfăşurat în Grecia. „Tricolorii” au devenit pentru a patra oară consecutiv campioni ai Europei, după ce au învins în finală Croaţia (echipă care a bătut România în faza grupelor), scor 2-0.

minifotbal

În semifinale, formaţia pregătită de fostul arbitru Tiberiu Lajos, a dispus de Germania, cu 2-1, în urma loviturilor de departajare. În sferturi, victimă a fost Anglia (2-0 pentru români), celelalte formaţii care au pierdut în faţa României fiind Slovacia (în optimi), Polonia şi Slovenia (în meciurile din grupă).

Celelalte trei titluri europene ale ”minitricolorilor” au fost adjudecate în 2010 în Slovacia, în 2011 pe teren propriu şi în 2012 în Republica Moldova.

 

Lotul României la turneul din Grecia a fost alcătuit din: Cristian Popa, Gabriel Coșa, Mircea Popa, Călin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghiuș, Răzvan Radu, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Știrbeț, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu și Sergiu Corban. Selecţionerul echipei naționale este fostul arbitru internațional, Tiberiu Lajos. (D.S.)

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *