Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
România va întâlni Grecia în barajul de calificare la CM 2014

România va întâlni Grecia în barajul de calificare la CM 2014

Naţionala de fotbal a României va întâlni formaţia similară a Greciei în barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. Grecia este fostă campioană europeană.

baraj

Meciurile care vor decide ultimele patru echipe care vor ajunge la CM 2014 se vor juca în dublă manşă, partidele tur fiind programate pe 15 noiembrie, iar retur pe 19 noiembrie. Formaţia pregătită de Victor Piţurcă va juca primul meci în deplasare.

Formaţia Greciei nu pare un adversar facil, mărturie stând şi parcursul din preliminarii: a reuşit cel mai bun punctaj din echipele clasate pe locul secund: 25 de puncte din 30 posibile. Grecia a făcut parte dintr-o grupă cu Bosnia, Letonia, Slovacia, Lituania şi Liechtenstein.

 

Iată ce au declarat cei doi selecţioneri după tragerea la sorţi, potrivit site-ului FIFA.

Victor Piţurcă:305615-victor-piturca-zambet

Grecia va fi un adversar extrem de dificil. Plecăm cu şansa a doua, acest lucru este foarte clar pentru mine. Grecia este o echipă foarte experimentată, cu jucători care au reușit o mulţime de victorii succesive și au pierdut doar un meci în grupa lor de calificare. Au realizat 25 de puncte si sunt pe locul 15 în lume. În opinia mea, asta e semnul distinctiv al unei echipe formidabile”

Fernando Santos:

1502703_w2“Calificarea este deschiă,  ambele echipe au aceleași ambiții și aceleași capacități. România este o echipă puternică, care au crescut în ultimii ani și a reușit să ajungă la nivelul ridicat din trecut. Eu spun că va fi foarte dificil pentru ambele echipe, dar cred cu adevărat că vom reuşi să ne calificăm.  Mesajul meu pentru fanii greci este: să creadă în această echipă şi să ne sprijine total în prima manşă, care cred că va fi decisivă. Avem nevoie de un stadion plin pentru a merge în Brazilia”.

 

Celelalte partide de baraj sunt: Portugalia – Suedia, Ucraina – Franţa şi Islanda – Croaţia.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *