Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Rawanne lansează videoclipul pentru single-ul "Five Stars"

Rawanne lansează videoclipul pentru single-ul “Five Stars”

securedownloadRawanne este o tanara artista, de origine libaneza, stabilita in Romania, care, la doar 13 ani, dupa lansarea oficiala a primului ei single, a ajuns sa provoace o adevarata isterie in Turcia si Spania. A reusit performanta ca, la acea varsta, sa cucereasca topurile din Europa si sa concerteze saptamanal in afara tarii. 

La cei 16 ani ai sai, cat are in prezent, a devenit o adolescenta frumoasa, cu un look nou si o atitudine de cinci stele. Curajoasa de fire, aceasta lanseaza primul ei videoclip, la noul single “Five Stars”.

Abordand un nou stil muzical, exotica Rawanne a impletit cu succes imaginea teen-swag cu cea sexy-glamour, in care se vor regasi, cu siguranta, multi adolescenti. Tanara cantareata a contribuit si la realizarea versurilor, piesa fiind produsa de Catalin Dascalu, compozitorul si managerul artistei, in studioul Mixton Music. De regia clipului s-a ocupat Ciprian Iacob, cel are a adus un aer fresh povestii adolescentine.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *