Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
O româncă a dus frumusețile Bucureștiului la Geneva

O româncă a dus frumusețile Bucureștiului la Geneva

Claudia Florentina este o artista  de origine romana, iar zilele trecute a dus faima Bucurestiului tocmai la Geneva, prin expozitia sa,“Bucarest by me”. Intregul proiect a prezentat imaginea, de ansamblu, asupra culturii romane.

claudia florentina 1Viziunea artistei a fost reprezentanta printr-o serie de 20 lucrari, mai exact fotografii suprapuse pe suporturi din plexiglas de dimensiuni ce ajung si la 145 cm. Expozitia in sine emana emotia diferitelor perioade istorice ale Bucurestiului, integrand clasicismul arhitectural, printr-o suprapunere cu viata moderna a orasului. “Expozitia ne duce adanc in cultura Romaniei reorganizata si readpatata de mii de ori, insa care este, in continuare, plina de pliautenticism.”, a decalarat artista.

Claudia Florentina a prezentat, in premiera, la Geneva, si prototipul “Mesei atitudinii corecte”. Totodata, albumul de arta si design “Bucurestiul vechi”, ce prezinta arhitectura monumentelor din centrul istoric al Capitalei,, a fost vandut rapid in timpul acestei expozitii..

In timpul vernisajului, o lucrarea de-a Claudiei a fost vanduta,  la licitatie, catre Stéphanie Schleining Deschanel, (celebra directoare a galeriilor de arta elvetiene “Sotheby’s”), si, alte patru, direct cumparatorilor.
O parte din incasarile obtinute, in urma vanzarilor, dar si a unei tombole organizate la fata locului, au fost donate Asociatiei Nonprofit “Constantin”, ce sprijina oamenii care lupta cu dependenta de droguri.

Cand descoperim o alta tara, realizam cata frumusete neglijata, ignorata sau uitata are Romania. Prin aceasta expozitie am dorit sa conturez o mica parte a fermecatorului Bucuresti.

, a marturisit Claudia Florentina.afis
Albumul fotografic poate fi gasit si-n tara noastra, atat  in libraria Mihai Eminescu, din Bucuresti, cat si in centrele depresa si librariile din centrul capitalei, dar si in aeroportul Henri Coanda. 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *