NICOLE CHERRY, “fashion icon” la doar 14 ani!

Nicole-cherry1Revelaţia muzicii româneşti este de acum un adevărat “fashion icon”, atât pentru tânara generaţie cât şi pentru cei mai experimentaţi în materie de modă. Astfel, Nicole Cherry, la fiecare apariţie a sa, fie la TVNicole_Cherry_la_ZU_(12), sau în cadrul celor mai importante evenimente mondene, nu ezită în a fi unica prin ţinuta şi accesoriile pe care le poartă. De curând, tânăra artistă de doar 14 ani, a creat o adevărată isterie, în rândul fanilor ei, purtând diverse căciuli şi brăţări personalizate. 

Tot mai mulţi creatori de modă, chiar şi site-uri exclusiviste, de specialitate, vor să le fie imagine şi să le poarte creaţiile. “This is me, Nicole Cherry” a fost sloganul pe care “cireşica” a vrut să-l tipărească chiar pe căciulile pe care, impreuna cu dansatorii ei, le poartă la concerte şi nu numai-
Pagina ei de Facebook este asaltată, zilnic, de sute de mesaje, cu dorinţe de a avea acest accesoriu, drept pentru care a şi oferit un cadou personalizat unei fane de-ale ei.
Nicole Cherry dă startul, cu mândrie, la purtat beanies şi brăţări, în această toamnă! 
Îmi place să fiu originală în tot ceea ce fac. De aceea, încerc, în ultima perioadă, să-mi personalizez îmbrăcămintea şi să port accesorii care mă pun în valoare. Chiar partea <<This is me, Nicole Cherry>>, din piesa MEMORIES, bineînţeles, am tipărit-o chiar pe căciulile pe care eu şi dansatorii mei le purtăm. 
Nicole Cherry a cucerit toate topurile muzicale din România, cu piesa MEMORIES, produsa de cei de la TOMMOPRODUCTION, la nici jumătate de an de la lansarea ei. De asemenea, label-urile din străinătate se bat pentru a o semna pe micuţa artista, care are un talent pe care puţini cântăreţi îl deţin. 
NICOLE CHERRY

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *