Concurs de fotografie

small_5_360Revista Vacanţe&Călătorii şi Fundaţia Amfiteatru, cu sprijinul Agenţiei Române de Turism şi Evenimente, organizează o nouă ediţie a Salonului Naţional de Fotografie Turistică în perioada 18 – 27 iulie 2013, în incinta Clubului Ţăranului din cadrul Muzeului Ţăranului Român.

Tema se adresează celor care, prin fotografie, reușesc să contribuie la descoperirea identitățiiromania2 turistice naționale, prin promovarea și valorificarea potentialului comunităților locale, abordare specifică turismului responsabil și considerată potrivită și oportună unei dezvoltări turistice de perspectivă.

Pentru prima dată, evenimentul aduce în atenția participanților și necesitatea de a acționa, de a lua atitudine în fața elementelor negative care influentează activitatea turistică prin intermediul unei noi secțiuni de concurs – “Semnal de alarmă”.

ingerul din alba iuliaÎnscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 17 mai – 27 iunie 2013 prin creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro şi completarea formularului pentru participanţi.

O țară cu toate tipurile de relief, cu datini nemaiîntâlnite, cu oameni gospodari și gazde bune… Expusă în imagini lasă mut orice tusist indrăgostit de natură, de viu, de frumos.

apus de soare delta dunarii

romania3

apusul la calimani

pe aripile copilariei

pestera polovragi

romania4

Vezi toate fotografiile concursului AICI…

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *