Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Începe IRB Nations Cup 2013

Începe IRB Nations Cup 2013

A mai ramas o singura zi pana va incepe cel mai asteptat turneu de rugby ce are loc la Bucuresti, IRB NAtions Cup 2013. Cei patru capitani ai echipelor participante s-au intalnit pentru prima oara si au stat de vorba cu jurnalistii. Fiecare capitan a spus obiectivul echipei pentru acest turneu, iar la final au facut poze cu mult ravnitul trofeu.

rugby-romania_04949000

Declaraţii:Mihai Macovei Romania

Mihai Macovei, Romania – “Ne bucuram ca acest turneu a ramas in Romania, ca si in anii anteriori, la fel si faptul ca avem ocazia sa jucam trei meciuri grele impotriva unor echipe bune inaintea meciurilor de calificare la mondiale. Vom prezenta o echipa tanara pentru a le da sansa tinerilor sa joace in prima echipa a Romaniei si ne dorim din tot sufletul sa tinem trofeul acasa. Abia asteptam meciul de maine cu Rusia.”

Yuri Kushnarev, Rusia – “Acest turneu constituie o buna oportunitate pentru noi, nivelul fiind unul ridicat. Avem o echipa tanara si scopul nostru principal este sa reusim jocuri bune. Respectam echipa Romaniei, iar pentru meciul de maine cred ca sansele sunt impartite egal.”

Rodrigo Bruno, Argentina – “Sunt foarte mandru sa fiu capitanul acestei echipe. IRB Nations Cup este un turneu dificil si meciul de maine este unul foarte greu, contra Emerging Italy. Am intalnit echipa Italiei de sapte ori si stim ca este foarte dificil, va fi un meci echilibrat.”

Andrea De Marchi, Emerging Italy – “Sunt foarte bucuros sa fiu capitanul Italiei si sunt nerabdator atat eu, cat si coechipierii mei sa incepem acest turneu cu un meci foarte puternic impotriva Argentinei. Dupa acesta vom pregati foarte bine si urmatoarele doua meciuri cu Romania si Rusia. Vrem sa confirmam ca echipa tanara cu care am venit la Bucuresti va face o figura foarte buna. Jucam de foarte putin timp impreuna, suntem foarte tineri dar maine vom intra in teren foarte determinati.”

 

Programul meciurilor:

Sambata, 8 Iunie

18:00 – Romania – Rusia (LIVE TVR 1)

20:00 – Argentina Jaguars – Emerging Italy (LIVE TVR 2)

 

Miercuri, 12 Iunie

18:00 – Romania – Argentina Jaguars (LIVE TVR 1)

20:00 – Rusia – Emerging Italy (LIVE TVR 2)

 

Duminica, 16 Iunie

19:00 – Argentina Jaguars – Rusia (LIVE TVR 2)

21:00 – Romania – Emerging Italy (LIVE TVR 1)

 

Sursa: www.frr.ro (site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby)

Mihai_Macovei

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to Începe IRB Nations Cup 2013

  1. Acum am gasit aici ceva frumos despre competitiile sportive.
    Aceasta este o pagina impresionanta pentru stiiri Sportive.
    Mult Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *