Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Jiji condamnat, Tasente îl apără

Jiji condamnat, Tasente îl apără

gigi becali arestatGigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, în care a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată. Din respectiva perioadă se va scădea numărul de zile pe care patronul Stelei le-a petrecut deja în penitenciar. Magistraţii au mai decis ca Becali să plăteasca suma de 421000 de dolari drept despăgubiri. Ca urmare a condamnării, Gigi Becali își pierde și mandatul de parlamentar, câștigat la finalul anului trecut din partea USL.

Decizia dată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă, ÎCCJ fiind ultima instanță.

Continuarea pe nașul.tv

Presa vuiește, televiziunile fac furori întrecându-se în rating, zeci de invitați pro și contra încearcă să ne convingă… dupa propriile convingeri sau, de ce nu, interese.

Doamna Monica Tatoiu, prezntă printre alții într-o emisiune tv, ne-a explicat “prietenește”, așa cum ne-a obișnuit, că în România, neexistând dreptate, este necesar să ne-o facem singuri. A mai afirmat domnia sa că de câte ori a sunat la 112 (a venit și cu un exemplu concret: lumea o acostează pe stradă), apelul rămâne fără rezolvare. Că “bietul” Becali a fost nevoit să închidă pe niște unii, hoți de mașini, de meserie, în portbagajul mașinii.

Un alt domn, pe numele său Tasente Tănase – Asistent universitar doctorand la Universitatea “Andrei Saguna” din tasente tanase universitatea andrei sagunaConstanta, Ofiter marketing POSDRU la Universitatea “Andrei Saguna” din Constanta şi Editor – Romanian team la The European Journalism Observatory | EJO – neapucând nici un loc într-o emisiune televizată, s-a exteriorizat pe facebook:

Daca dupa un dosar rezolvat, afirmam ca justitia e libera si competenta si … nebunii din astea, ce ne facem cu miile sau zecile de mii de dosare aflate pe rol care, dupa multi ani, nu au primit un verdict? 1 dosar la mii de alte dosare, chiar nu poate crea o imagine generalizata despre justitie…! Dar asta e, dupa cum spuneam..SPALATI PE CREIER!

NU TREBUIE SA CONFUNDAM JUSTITIA CU DRAMA PERSONALA A UNEI PERSOANE.. DE CE TREBUIE SA NE COMPORTAM CA NISTE HIENE? A nu se intelege ca eu contest decizia instantei… Din contra… dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma bucur “ca prostul” de drama unui om! Daca as face asta, nu inseamna decat ca am ochelari de cal si creierul nivelat!

00 tasente tanase 2

“Drama personala”, dragi apărători, e necesar să ne-o și asumăm, sigur dacă vorbim de o astfel de dramă. Să faci afaceri necurate iar cănd ești prins să pozezi în victimă… sigur că nu mai este o surpriză pentru nimeni în cazul subiectului nostru. Dar să îl apere niște oameni de la care, noi cei mulți și mărunți avem așteptarea să contribuie acestei țări… înseamna, categoric, că nu se întrevăd șanse de redresare prea curând.

Domnul Tănase ne invita, cu ceva vreme în urmă, să ne unim forțele pentru o altfel de Românie.

Stimati romani,Sunteti nemultimiti de actuala Putere! Stim! Cu totii suntem! Haideti sa vedem cum putem cladi o noua Romanie, o Romanie Altfel. Alatura-te noua, Miscarii Romania Altfel, si spune-ne cum vrei sa arate ea. Spune-ne cum ai vrea sa arate un Presedinte Altfel, un Parlament Altfel, un Guvern Altfel, O Republica Altfel sau o Monarhie Altfel, o Societate Civila Altfel. Parerea ta conteaza. Ajuta-ne sa construim o Romanie din temelii. Inregistreaza-te pe http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/index.php?action=register !!!Te asteptam! Anuntat-ti toti prietenii!!!

00 tasente tanase 1

 

Către ce ne îndreptăm, oare?

 

 

Pentru drept la replica: redactie@tesmedia.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *