Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Ioana Anuta a lansat superhit-ul "C'mon" - TESmedia

Ioana Anuta a lansat superhit-ul “C’mon”

YT2   Cu un program foarte încărcat, la doar 18 ani, Ioana Anuta (Jo) se împarte între şcoală, filmările pentru “Te cunosc de undeva “, studio şi concerte. Artista este deja la al 3-lea featuring, anul acesta, iar după colaborarile cu Ovi şi Juju, aceasta lansează “C’mon”, alături de producatorul ei muzical, Gabriel Huiban. Acesta din urmă a avut un dublu rol în realizarea piesei, de producator şi interpret totodată.

C’mon” se anunţă a fi unul din hit-urile acestei veri şi care, cu siguranţă, va încinge atmosfera în cluburile din toată ţara.

Jo, pe numele ei real Ioana Anuta,a  fost ales copilul cu cea mai bună voce din România, în urmă cu patru ani. A câştigat preselecţia naţională a concursului Eurovision Junior şi a reprezentat ţara, in noiembrie 2009, la Kiev, în Ucraina. Anul trecut a obţinut locul 2 în cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului muzical “X-Factor”.

Gabriel Huiban este producătorul care a stat în spatele a zeci de hit-uri, interpretate de artişti precum Giulia, Dj Project, Anna Lesko, Hi-q, CRBL, Heaven etc.

Ce credeţi, va reuşi Ioana să păşească pe urmele Innei sau Alexandrei Stan şi să ajungă în top-urile din întreaga lume?

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *