”Grassroots Day” în Bucureşti

Ziua de 22 mai 2013 este dedicată pe întreg continentul european celebrării UEFA Grassroots Day, informează Federaţia Română de Fotbal.

Dimineața, de la ora 10.00, Centrul Tehnic Național al FRF de la Buftea va găzdui un mini-turneu destinat copiilor cu dizabilități, având vârste cuprinse între 12 și 15 ani, toți provenind din școli speciale din București, Periș, Ploiești, Valea Mare-Argeș și Buzău. Se va juca în două grupe, fiecare cu câte patru echipe, pe două mini-terenuri, 6 contra 6.

uefa

După-amiază, începând de la ora 17.00, terenul sintetic al clubului Chelsea, ce se află în Parcul Tineretului din București, va fi gazdă a unui complex de jocuri distractive pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, însoțiți de părinți, activități care înseamnă, printre altele, concursuri de jonglerii, șuturi la poartă la punct fix, concursuri de lovire a barelor porților, jocuri în care vor fi incluși și părinții copiilor, jocuri 3 contra 3 și 4 contra 4 etc.

Așteptăm o participare cât mai numeroasă a copiilor și părinților, printre premiile care vor fi acordate aflându-se mingi, tricouri, bilete la finala Cupei României-Timișoreana (1 iunie a.c.) și la jocul amical România – Trinidad&Tobago etc.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *