Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Viață pentru Cami

Viață pentru Cami

Au trecut două săptămâni de la primul eveniment și ce sa întâmplat în acest interval de timp… arată lumii întregi că românii mai au încă suflet, că sar în ajutor unii altora, că în țara asta sunt lucruri frumoase despre care merită să scriem articole întregi.

cami rusu1

În VIDEO îi veți putea urmări pe Andrei și Alina, cei care au pornit această campanie și cei care ne sunt modele demne de urmat.

Tot în VIDEO îi puteți vedea pe părinții Cameliei. Ne întrebăm, probabil, de ce o familie atât de frumoasă și de unită trebuie să treacă prin astfel de momente. Fără a aștepta cami rusu 2răspunsuri… ar tebui să privim la pofta Cameliei de viață, să continuăm să îi acordăm sprijinul nostru pentru a nu risca să pierdem un OM care va duce mai departe acest spirit de a ne contribui unii altora.

La concertul din 20 februarie au cântat peste 25 de artiști consacrați, evenimentul fiind moderat de Mihai Morar. Ulterior s-au făcut donații, s-au cumpărat produsele handmade confecționate chiar de Cami, au urmat alte evenimente dedicate aceleiași cauze.

Toate acestea ne demonstrează o putere fantastică.

Pe pagina ei de facebook veți gasi toate detaliile vieții ei de la diagnosticare până în prezent.

Cătălin Moroșanu a donat pentru Cami mănușile cu care a luptat în Finala World Grand Prix K 1 2013 de la Zagreb!

Horia Tecău a donat pentru Cami racheta lui norocoasă în speranța că-i va aduce cel puțin la fel de multe motive de bucurie, așa cum i-a adus și lui la unele dintre cele mai importante meciuri din cariera lui de tenisman!

Și lista continuă, din fericire!

aaaaaaaa

Film realizat de: Roxana Andrei – reporter, Marian Moise – operator, Florin Trupina – operator, Robert Coman – operator și Bogdan Stanciu – editor imagine.

Mulțumim pentru sprijin inițiatorilor (Andrei și Alina), Cameliei pentru putere, tuturor celor implicați și colaboratorilor noștri:

 

303000_1492188721780_103496_n

540996_588278194533232_1157415424_n

Comentarii prin Facebook

Comentarii

4 Responses to Viață pentru Cami

  1. Învăţaţi să folosiţi cratima! Mi-e ruşine de ruşinea voastră că nu ştiţi limba română!

  2. chiar nu stim insa… in prostia noastra… alegem sa fim utili comunitatii din care facem parte. cu sau fara cratima. vom invata sa punem si cratima de la voi cei care ati ales sa ne criticati din fotoliu.

  3. Doamnă jurnalist Spirea, eu am avut de ce să vă atrag atenția. Dumneavoastră nu mă cunoașteți, dar totuși ați avut indecența de a vorbi urât cu un cititor. Dacă așa vă adresați mereu cititorilor, nu veți rezista mult.

    Spor la scris!

  4. Multumim si noi doamna cititoare. Noi va cunoastem (pe dvs si actiunile dvs) si de aceea v-am apostrofat intreventia. Cu specificatia ca lipsa unei cratime nu este sinonima cu necunoasterea limbii. Cat despre… cat vom rezista… iaca’ta… mai mult decat ati sperat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *