Fox-C feat. Starchild lansează Baby (feel me)

fox-c coperta articolPrezenţa sexy în showbiz-ul românesc, Fox-C lansează un featuring cu binecunoscutul artist Starchild, pentru piesa ” Baby (Feel me)”, produsă în studiourile celor de la Hands Up Production. Compoziţia este una plina de viaţă, perfectă pentru zilele călduroase de vară, când distracţia atinge cote maxime.
Fox-C, pe numele său real Claudia Stoica, nu este străină de lumea artistică, ea cochetând cu muzica încă din perioada liceului.

fox-c coperta

fox2    A urmat, de asemenea, cursuri de canto, în cadrul Colegiului National de Muzică “Ion Vidu”, din Timişoara. Pe lângă aceste aspecte, frumoasa cantăreaţă a prezentat şi defilat pentru mai multi designeri, atât de la noi din ţară cât şi din străinătate.
Pe Starchild îl ştim de la debutul său oficial, cu hit-ul “Lick shot” feat. Sunrise Inc. A lansat, alături de Allexinno, “Senorita”, single care a urcat, pe primele locuri, în topurile de specialitate din România, Italia, Rusia, Moldova, Albania, Spania, Serbia, Elveţia etc.

fox1Piesa a fost nominalizată şi la “Balkan Music Awards” – categoria “Cea mai bună piesă românească din Balcani”, “Romanian Music Awards” – categoria “Cel mai bun debut”.
Pe lângă cariera de artist, Starchild se ocupa, în paralel şi de compoziţie pentru: Alessia (Ale Kumaye), Alya (Damelo) , Fabio da Lera & Alex Mica (Mi corazon) , Marquiz (Turn me on) etc. În acest an, Starchild a înfiinţat cea mai nouă casă de producţie, Hands Up Production.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *