Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Consultarea cetățenilor privind viitoarea Constituție a României

Consultarea cetățenilor privind viitoarea Constituție a României

deputat-marian-neacsu  În vederea consultării tuturor cetățenilor interesați privind viitoarea Constituție a României adresez rugămintea oricărei persoane interesate de a-mi transmite propuneri scrise privind viitoarea Constituție, propuneri pe care le voi înainta Forumului Constituțional, pentru a fi studiate și analizate. Aceste propuneri se pot transmite la:

  • la Biroul Parlamentar din Slobozia, Blv. Matei Basarab, bl. MB20, sc.E, parter;
  • la sediul Partidului Social-Democrat Ialomița din str. Mihai Eminescu;
  • la sediul P.S.D. Slobozia din Blv. Chimiei nr.2;
  • fie prin fax la nr. 0243.23.11.24;
  • fie prin email la adresa deputat.marian.neacsu@gmail.com .

Propun cu această ocazie tuturor colegilor mei, deputați și senatori în celelalte colegii ale județului Ialomița, să accepte propunerile venite din partea cetățenilor și să le depună la Forumul Constituțional, sub orice formă consideră de cuviință.

Consider că în procesul de elaborare a viitoarei Constituții este necesară o largă consultare a populației pentru că actul fundamental al țării reprezintă voința poporului consacrată în scris.

De asemenea, reamintesc faptul că organizațiile civice și persoanele interesate pot depune personal propuneri la Forumul Constituțional.

Se preconizează ca activitatea acestui Forum să se încheie în cursul lunii mai 2013, după prezentarea raportului cumarian-neacsu 2 propunerile de revizuire a legii fundamentale către Comisia parlamentară de revizuire a Constituției.

 Deputat Marian Neacșu,

Lider Grup PSD din Camera Deputaților

Comunicat de presă

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *