Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Vali “SirBlues” Răcilă, concert la Viena

Vali “SirBlues” Răcilă, concert la Viena

COMUNICAT DE PRESĂ

Vali “SirBlues” Răcilă, concert la Viena

vali racila1 În 7 mai 2013, Vali “SirBlues” Răcilă va susține un concert în capitala Austriei. Cunoscutul bluesman din România vine la Viena la invitația comunității române din Austria. Concertul va avea loc în clubul “Replugged”, foarte aproape de Museumsquartier, renumitul cartier vienez al muzeelor, aflat în inima orașului.

Vali Răcilă salută cu “SirBlues!”, iar în România este unul dintre cei mai mari interpreți ai genului. Specialiștii spun despre muzica lui că se află foarte aproape de sunetul blues-ului de acum o sută de ani. El redă acest sound la fel de curat precum era acum un secol. Astfel, acum când tot felul de ritmuri moderne ne invadează la tot pasul, ne aduce  foarte aproape muzica celor oropsiți, care își cântau tristețile și bucuriile în delta fluviului Mississippi. O întâlnire cu Vali Răcilă poate fi asemenea unei revelații. La Viena vine cu repertoriul cunoscut și cu cele patru chitări ale sale – dintre care cea mai veche are 110 ani. Concertul va avea loc pe data de 7 mai, marți seara de la ora 19:30.

Conform statisticilor din 2011, în Austria trăiesc aproximativ 40 000 de români, dintre care mare parte la Viena. Concertul nu se adresează însă în exclusivitate lor, ci și publicului autohton, care are acum ocazia să cunoască și o altă față a României. Totodată organizatorii consideră că prezența la Viena a lui Vali Răcilă este foarte importantă, întrucât în capitala Austriei se “consumă” foarte mult blues de calitate.vali racila2

Despre Vali Răcilă

 

http://www.myspace.com/valiracila

http://www.youtube.com/user/timemakestwo

 

 

Despre Replugged

Clubul Replugged se află pe strada Lerchenfelder din sectorul VII, în vecinătatea Museumsquartier, renumitul cartier vienez al muzeelor și în imediata apropiere de stația Volkstheater a liniilor de metrou U2 și U3. Găzduiește aproape zilnic concerte și evenimente dintre cele mai diverse.

Replugged

str. Lerchenfelder nr. 23

1070 Viena, Austria

www.replugged.at

Pagina Facebook a evenimentului

https://www.facebook.com/events/607489602598915/

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *