Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Uite ministrul, nu mai e - TESmedia

Uite ministrul, nu mai e

După controversata nominalizare a Monei Pivniceru pentru Ministerul Justiției, se pare că a venit momentul ca aceasta să-l părăsească.
Motivul pentru care Pivniceru nu va mai face parte din componența cabinetului, este o propunere pentru Curtea Constituțională. Acest lucru este posibil pentru că în luna iunie expira mandatele a trei judecători, respectiv Ion Predescu, Axinte Gspar și Aspazia Cojocaru. Cei trei judecători au fost propuși de către Senat, Administrația Prezidențială respectiv Senat.
Datorită acestui fapt propunerile pentru a ocupa locurile vacante la Curtea Constituțională ar fi Mona Pivniceru din parte PNL și Valer Dorneanu de la PSD.
Surse din USL au declarat pentru gândul că cele două nume propuse sunt Mona Pivniceru care va fi propusă din partea Senatului, fiind susţinută de PNL, iar Valer Dorneanu reprezintă varianta Camerei Deputaţilor, sprijinit de PSD.victor-ponta-prim-ministru
Întrebat astăzi de gândul premierul Victor Ponta a precizat astăzi pentru gândul că:

Dacă Mona Pivniceru este votata de Senat pentru a merge la Curtea Constituțională, evident pleacă din Guvern.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *