Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
RIUF 2013- cel mai mare targ de universitati, in weekend la Bucuresti

RIUF 2013- cel mai mare târg de universităţi, în weekend la Bucureşti

Standuri a peste 100 de universităţi din Europa şi SUA ,scurte şedinţe de consiliere, explicaţii şi informaţii utile, workshopuri şi seminarii- iată, în linii mari, oferta de anul acesta a  Târgul Internaţional al Universităţilor (RIUF).

Locaţia – binecunoscuta Sala Palatului. Programul- 16 şi 17 martie, în intervalul 10:00-17:00.

Specificul RIUF- primăvară 2013?

Cu o experienţă de 11 ediţii anterioare, târgul universităţilor a reuşit să ofere cadrul necesar unui program de studiu în străinătate pentru mii de studenţi şi liceeni. RIUF 2013 este singurul loc în care tinerii pot discuta cu studenți și absolvenți români de la universitățile de top din lume. Astfel, pe parcursul celor 2 zile, reprezentanți de la MIT (universitate plasată pe locul 1 în topul mondial QS), Harvard (care vor susține o prezentare), Princeton, University of Paris-Sorbonne, London School of Economics și University College London vor povesti vizitatorilor RIUF ce înseamnă să fii student la o universitate de top din lume.

riuf-bucuresti-i76804Aviz amatorilor cu gânduri serioase de specializare peste hotare!
Acestea sunt ultimele zile pentru înscrieri la Spot Admissions! Cu un set de documente bine pregătite și un interviu de 15 minute, participanții au șansa de a fi admiși pe loc la una din facultăţile ţintite. Totodată, simpla participare la un astfel de târg vă va convinge că nu doar elevii merituoşi şi bogaţi au reala posibilitate de a-şi încerca norocul la porţile lumii universitare europene, spun organizatorii.

Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda, Suedia, Belgia și alte 15 țări din Europa şi-au trimis recruterii la Bucureşti la ediţia de primăvară a RIUF. Şi dacă locaţia este un impediment, aflaţi că târgul se va muta, cu expozanţi, consilieri, consultanţi şi studenţi la Centrul Regional de Afaceri Timişoara pe 19 martie şi la Iaşi, la Hotelul Unirea, pe 21 martie.

Mai multe detalii, găsiţi chiar AICI.

Print

Sursa foto: vinsieu.ro, riuf.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *