Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Prognoza meteo pentru 12-17 martie

Prognoza meteo pentru 12-17 martie

iarna-primavaraÎn ciuda atmosferei apăsătoare din acestă dimineaţă, resimţită în majoritatea regiunilor ţării, vremea se menţine bună şi călduţă. Totuşi, ce ar fi trecerea iarnă- primăvară fără precipitaţii?

Meteorologul de serviciu de la Institutul de Meteorologie confirmă pentru Tesmedia că de astăzi şi până joi, ca aspect general, vremea rămâne caldă (cu maxime până la 15-17 grade la prânz), dar umedă, cu perioade alternante de precipitaţii temporare slabe şi cer însorit.

100_8799In cursul zilei de joi precipitaţiile vor fi mai abundente, iar pe un fond de răcire al vremii, începând de vineri se vor transforma în lapoviţă şi apoi ninsoare, mai ales în vestul ţării şi la munte.

În Bucuresti, în week-end va fi frig, până la -1 / -3 grade dimineaţa şi +6/+8 grade la prânz.

Vremea se va încălzi începând de luni, urmată de câteva zile fără precipitaţii şi am îndrăzni să spunem că de această dată va veni primăvara şi va zăbovi pe mealeaguri româneşti.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *