Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Există viață și dincolo de job

Există viață și dincolo de job

După fiecare săptămână istovitoare… plecăm să ne relaxăm. Am depășit acel moment când consideram că țara aceasta este a nimanui, că nimeni nu investește, că nimănui nu-i pasă.

drum

Plecăm la întâmplare în căutare de locuri noi, nedescoperite, virgine – cum spun cei în domeniu.

Așa că vineri am ales un drum lăturalnic. Ne-am abătut de la traseul Câmpulung – Rucăr – Bran, pe drumul județean 734. Am traversat satul Lerești, apoi satul Pogorâta și… am ajuns în inima muntelui într-un peisaj de basm.

În dreapta șoselei munții Iezer, în stânga lacul de acumulare Râușor.

Și, ca o răsplată, ca să uităm a ne plânge, drumul este proaspăt asfaltat (cu fonduri europene, cum ne arată căteva pancarte de pe marginea drumului).

20130308_144038

 

 

 

 

Pentru cei în căutarea liniștii după o săptămână de muncă… acesta este un loc “special amenajat” de divinitate.

Căteva cabane (de măncat de poate mânca la Cabana Voina), multă liniște, peisaje de vis… Tot ce-și poate dori un muritor care își trăiește viața robotic, care nu trăiește pentru el decât în weekend.iezer

 

 

Pentru cei a căror viață este legată strâns de inima mutelui, viața de abia de la cele câteva cabane în sus începe.

Papusa pare mai aproape decat Vf Rosu si indicatorul ne confirma: 2h. Asa ca nu mai pregetam, lasam ochii sa se delecteze in 4 zari si dam bice picioarelor. Incepem sa urcam pe Papusa cand soarele se pregateste de culcare. Spectacolul e de prima clasa, si il asteptam oarecum, stiam de cand ne-am asternut la drum, spre varf ca vom prinde un apus superb. Nu vreau sa mai caut epitete. A fost momentul acela perfect, trait in 2 si totusi la nivel individual, a fost clipa pandita si primita ca rasplata a celor perseverenti, a celor ce se indreapta catre munte cu sufletul curat.

… ne mărturisește și Radu Diaconescu pe blogul său.

20130309_102124

Până săptămâna viitoare… vă lăsăm să vă alegeți traseul. În zona indicată de noi sau oriunde ați dori voi. Cu o singură condiție: să ne povestiți și nouă.

O săptămână minunată! Nerobotizată!

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *