Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Antonescu aleargă singur (încă) spre Cotroceni - Ştiri Tesmedia

Antonescu aleargă singur (încă) spre Cotroceni

crin_antonescu_candidat_prezidentialePreședintele PNL, Crin Antonescu este deocamdată singurul candidat anunțat pentru alegerile prezidențiale. În timp ce opoziția nu și-a nominalizat candidații pentru Cotroceni, se pare că surpriza poate veni de la independentul Sorin Oprescu. Antonescu a declarat marți, că se simte plictisit să fie singur în această cursă și că o eventuală candidatura a lui Oprescu l-ar mai scoate din această stare.
“Sunt chiar bucuros dacă domnul Oprescu se ţine de cuvânt, pentru că începusem să mă plictisesc singur. E neplăcut, vă spun. Poate că o să fiţi în situaţia asta…”, a răspuns Antonescu, la întrebarea  jurnaliştilor.

Sorin Oprescu, a fost întrebat, într-o emisiune difuzată sâmbătă de TVR 1, ce șanse are (în procente) să devină viitorul sorin_oprescu_candidatpreşedinte al României. Acesta a răspuns că nu şi-a pus această problemă.
“Nu mi-am pus niciodată problema asta. (…) Nu mă crede nimeni”, a spus el în dialogul cu moderatorul emisiunii.
Întrebat în continuare dacă va fi sau nu va fi viitorul preşedinte al României, Oprescu a răspuns: “Dacă va fi cazul, da.  Şi ştiu foarte bine ce spun. Pentru că simt că pot”.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *