Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Trupa Holograf încă în inactivitate

Trupa Holograf încă în inactivitate

dan_bitman_convalescentaCunoscutul solist al trupei Holograf trece printr-o perioadă dificilă după intervenția chirurgicală făcută într-o clinică din Viena. Într-un interviu pentru cotidianul  ring solistul a declarat:
„Sunt în convalescenţă. Toate ziarele au scris că mi-am revenit, însă adevărul e altul. Nu mi-am recuperat vocea complet, nu am înregistrat nimic încă”
Deși se estima că recuperarea se va face în două săptămâni după operație, solistul încă se recuperează după intervenția chirurgicală.

Cât privește concertele trupei Holograf, Bittman a spus: „Ne-am întâlnit, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am văzut aşa, între noi. Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte, nu e cazul să vorbim despre concerte. Când mă voi simţi mai bine, vă voi anunţa”

Întrebat dacă va acționa în judecata clinică din Austria, Bittman a afirmat că în pofida zvonurilor nu are intenția să facă asta.
Nu a fost vorba de niciun proces, speculaţiile au pornit de la o declaraţie a mea, în care spuneam că presa mi-a dat o idee bună (n.r. să dea în judecata medicii). La Viena e un sistem excepţional, chiar am rămas impresionat ca totul funcţionează formidabil. Chiar dacă eşti preşedinte sau un nimeni, eşti tratat la fel”, a adăugat Dan Bittman.

 

 

Sursa foto: hipnotizat.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *