Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
SNIPER: Ghost Warrior 2 îs face apariţia pe plaiurile Steam !

SNIPER: Ghost Warrior 2 îs face apariţia pe plaiurile Steam !

Sniper_-_Ghost_Warrior_2_coverartSNIPER: Ghost Warrior 2 este un joc de acţiune creat de City Interactive şi v-a invada shop-urile pe data de 15 Martie 2013. SNIPER: Ghost Warrior este un joc Action, FPS ce se bate cap în cap cu Sniper Elite pe locul întâi la jocurile de tip Sniping şi stealth. Dar însă cu noul joc de la City Interactiv Îl v-a propulsa pe primul loc.

Se pare că acest joc v-a fi cel mai bun joc în materie de sniper experience din categoria jocurilor pe PC, iar pentru aceasta developeri au decis să folosească la baza CryEngine 3 şi au muncit din greu pentru a schimba şi reface jocul pe noul engine.

Steam ne oferă câteva informaţii destul de detaliate şi nu mai lasă loc de niciun element surpriză.

Să vedem cu ce ne vor surprinde papilele gustative video :

– Balistica realistă : Traiectoria glonţului este avectata de modalităţi cum ar fi greutatea lui, distanţă gravitaţie şi viteza lui, până şi vântul, nu mai spun şi de calitatea trăgătorului că v-a fi pusă la ţintă. Deci nu vom mai avea arme care trag cu un glonţ de aer şi omoară instantaneu pe o traiectorie fixă.

-Ţinta şi focul : Ţintirea este mult mai realistică deasemenea focul este afectat de felul cum respiră caracterul. Calcularea timpului de tragere plus recalibrarea plămânilor şi lăcrimarea cu ochii pe lunetă te ţin destul de tare în priză şi te menţine concentrat.

– Nivele de dificultate variate : Nu cred că are sens să comentez

-PE lângă Fizică ne-au promis şi un Mediu ceva mai bogat ceea ce rezonează bine cu Sniper. Nu poţi să te simţi în largul tău dacă anturajul este monoton, deci MEDIU + SNIPER = LOVE

-Bullet-cam: Anumite lovituri de glonţ care pot fi critice sau mortale dispui de un bullet-cam şi vezi în slow-mo cum glonţul tras de mănuţele tale penetrează ficaţii soldaţilor.

– Ceva mai multe arme şi obiecte helpy nu strică niciodată, doar ce se poate întâmpla !

 

Jocul poate fi achiziţionat încă de pe acum cu o reducere de pe Platforma Steam sau puteţi aştepta până apare în magazine !

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *