Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Se poate și în România - TESmedia

Se poate și în România

anvelope sport slatinaUn mare producător de anvelope va învesti la Slatina,105 milioane de euro pentru a dezvolta o divizie care să producă anvelope sport. Anvelopele produse în România vor echipa mașinile din cursele de formula 1.
“Slatina este una dintre cele mai performante şi avansate tehnologic fabrici din cadrul grupului În prezent capacitatea anuală de producţie pentru anvelopele de motorsport este de 40.000 de unităţi, dar va creşte. Acestea sunt pentru campionatele de GP2 şi GT, inclusiv pentru cursele de anduranța”, a declarat Paul Hembery, director motorsport în cadrul companiei producătoare.
Contribuția guvernului este de 35 de milioane euro pentru a crește capacitatea de producție a fabricii de la 10 milioane la 13 de milioane de anvelope până în 2017. În present capacitatea fabricii roamnesti este de 8,5 milioane de anvelope annual. Și suprafața fabricii va fi crescută cu aproximativ 20.000 de metri pătrați. Se estimează că fabrica de la Slatina va fi una dintre cele mai moderne fabrici din lume, iar anvelopele produse aici vor echipa cele mai scumpe automobile.
Echipa care lucrează la producerea anvelopelor motorsport este formată din 68 de salariați.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *