Rutierii Tuşnad Cycling Team, în cantonament în Spania

Carol-Eduard-NovakRutierii Tuşnad Cycling Team, singura echipă profesionistă de ciclism din România, se vor afla în cantonament în Spania, pentru a pregăti sezonul competiţional.

Cicliştii echipei harghitene se vor antrena, în perioada 2-12 februarie, în localitatea Benicassim, din provincia spaniolă Castellon, care oferă condiţii foarte bune de şedere şi pregătire.

Liderul Tuşnad Cycling Team, Eduard Carol Novak, a declarat că s-a ales Spania pentru cantonament întrucât vremea este ideală, iar zona este specializată pentru antrenamentul cicliştilor de performanţă.

”În România nu avem unde să ne antrenăm şi avem nevoie de acest lucru întrucât în martie începem sezonul competiţional, în Croaţia. În Spania avem condiţii foarte bune, vremea e perfectă, iar zona este specializată pentru cantonamentul cicliştilor, foarte multe echipe profesioniste antrenându-se acolo”, a declarat Eduard Novak.

Cicliştii care se vor pleca în Spania sunt: liderul Eduard Carol Novak, harghitenii Lukacs Arnold, Sebestyen Szabolcs şi Lazar Nandor, moldavii Nicolae Tanovitchii, Sergiu Cioban şi Alexander Braico, slovenul Marcel Ternovsek,  sârbul Ivan Stevic, urmând ca acolo să se alăture şi spaniolul Sergio Carrasco Garcia, nou intrat în echipă.

Rutierii Tuşnad Cycling Team se vor reîntoarce în ţară în data de 12 februarie şi vor continua pregătirile pentru a lua startul în Croaţia, în prima cursă a sezonului competiţional.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *