Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
România acuzată pe nedrept - TESmedia

România acuzată pe nedrept

Jean-Marc-Ayrault prim ministruPremierul francez Jean-Marc Ayrault a declarat într-o conferință de presă la care a participat și premierul Victor Ponta că România a fost acuzată pe nedrept în scandalul cărnii de cal. Acesta susține că frauda a fost pusă la cale de către speculanți. Premierul francez susține că guvernele statelor membre ale Uniunii Europene trebuie să stabilească o strategie comună privind securitatea alimentară.
“Am abordat şi o problemă de actualitate, legată de carnea folosită în industria agro-alimentară. Am spus că am apreciat cooperarea eficientă a României, ţară care fusese acuzată pe nedrept, de altfel. Avem de-a face cu ceva grav, o fraudă organizată de speculanţi, iar justiţia va face lumină”, a declarat Ayrault,.
Premierul francez recomanda autorităţilor Uniunii Europene să colaboreze mai activ şi strâns în acest domeniu.scandal carnea de cal
Premierul Victor Ponta se afla într-o vizită de lucru în capitala Franței.
Scandalul cărnii de cal etichetate fals drept carne de vită a afectat aproximativ 15 ţări europene iar cele aproximativ 750 de tone de carne au fost plimbate prin cel puțin cinci țări.
Ancheta a Guvernului de la Paris a arătat ca firma franceză Spanghero, care acuzase furnizorul roman, se afla de fapt la originea etichetării greşite a cărnii de cal.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *