Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Profesoară de la HYPERION acuzată de furt

Profesoară de la HYPERION acuzată de furt

  profesoara Profesoara de canto de la Universitatea ” Hyperion”  din Bucureşti, Silvia Lungeanu,  a fost acuzată de furt de proprii studenţi. Motivul pentru care aceştia ar fi acuzat-o , este  lipsa banilor pe care studenţii îi aveau asupra lor în timpul orelor de curs. Profesoara a fost audiată  de poliţişti, în urma acuzaţiilor din partea studenţilor. În urma celor întamplate, şefii universităţii pentru care lucra au dat-o afară.

Mai mulţi studenţi ai acesteia de la clasa de actorie din anul doi, au depus plângere la poliţie, după ce au constatat că le lipsesc sume importante de bani din genţi. La început studenţii s-au bănuit unul pe celălalt, dar în cele din urmă au ajuns la concluzia că tocmai profesoara lor de actorie este autoarea propriului rol, şi anume cel de hoţ.

 
Profesoara de canto le-a  mărturisit poliţiştilor, la audieri, că regretă tot ce s-a întamplat. Deocamdată ancheta se află doar în faza incipientă, iar Silvia Lungeanu nu a fost pusă sub acuzaţie. Speră însă ca trecutul ei, dar şi valoarea pagubei – aproximativ  5100 de lei – o vor ajuta să scape de un proces ruşinos.
Pe lângă aceste probleme, artista se judecă în instanţă cu actorul Adrian Păduraru, caruia îi cere pensie alimentară pentru copilul pe care-l au împreună.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *