Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Preot TRAFICANT de etnobotanice

Preot TRAFICANT de etnobotanice

preot_arestat_etnobotanice1Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) vasluieni au reținut joi un preot în vârstă de 32 de ani, care făcea parte dintr-o rețea de trafic cu etnobotanice. Rețeaua a fost destructurată săptămâna trecută de poliție, ocazie cu care au fost arestate cinci persoane. Această rețea acționa în municipiul Vaslui. Preotul este din județul Vaslui, este angajat la Catedrala Arhiepiscopală “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, din Constanta și are domiciliul în Cumpăna , județul Constanta. Acesta avea misiunea de a prelua etnobotanicele din Portul Constantă și a le plasa rețelei din Vaslui.
“Tânărul de 32 de ani a fost reţinut de procurorii vasluieni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Vaslui, urmând ca mâine (n.r. – Vineri) să fie prezentat la Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.
Celelalte cinci persoane arestate sunt acuzate de constituire a unui grup infracţional, aderare la un grup infracţional şi efectuarea de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive. La domiciliile acestora s-au găsit 675 de pliculețe cu substanțe interzise ce urmau a fi comercializate cu 10 lei bucata în Vaslui.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *