Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Orgie în şcoală între un fost membru PDL şi o blondă

Orgie în şcoală între un fost membru PDL şi o blondă

orgieFostul director al Colegiului Tehnic ” Traian Vuia”  şi fost secretar executiv  PDL Satu Mare, Ioan Sabău, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o blondă.  Aceasta este  la rândul ei membră a organizaţiei de femei a PDL.
Partidele de sex s-au petrecut în sala de sport, mai exact în  camera arbitrilor. Profesorul şi-ar fi amenajat singur camera iar filmuleţele şi fotografiile îi arăta pe cei doi  goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual.

Mariana Brumboiu purtator de cuvant ISJ Satu Mare a declarat pentru MEDIAFAX ca “s-a dispus constituirea unei comisii şi la nivelul colegiului, care îl va audia pe profesorul respectiv, iar în funcţie de concluziile anchetei se vor lua măsuri de sancţionare a acestuia. Concluziile anchetei ar trebui prezentate în cel mai scurt timp”. Aceasta a mai precizat că “la nivelul ISJ Satu Mare sau la nivelul unităţii şcolare respective nu au fost înregistrate reclamaţii legate de acest incident”.

Surse din anturajul profesorului învinuit susţin că filmarea respectivă datează de acum 3 ani de zile. Acestea mai susţin că profesorul este căsătorit, are o fata iar soţia sa este plecată la muncă în Italia.
Scenele amoroase l-au forţat pe iubăreţ să renunţe şi la cariera politică, el fiind până astăzi secretar executiv PDL Satu Mare.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *