Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Operaţie de mărire de sâni sfârşită tragic pentru o femeie din Iaşi - TESmedia

Operaţie de mărire de sâni sfârşită tragic pentru o femeie din Iaşi

spitalul sf spiridon iasiŞi-a dorit un decolteu provocator şi a ajuns în comă. Asta a păţit o femeie de 30 de ani în urma unei  operaţii de mărire a sânilor.

Operaţia a fost efectuată la o clinică privată, iar în urma intervenţiei chirurgicale, pacienta a suferit un stop cardio-respirator. Aceasta a fost transportată de urgenţă in stare gravă la Spitalul ” Sf. Spiridon” din Iaşi.

Medicul care a  operat-o pe femeie  a declarat pentru MEDIAFAX, că ea se află la a treia intervenţie chirurgicală de acest gen şi că operaţia a decurs fără probleme.

A fost o intervenţie de corectare a implanturilor puse. Pacienta a  fost supravegheată pe timpul nopţii şi nu a fost semnalată nicio problemă. Au  survenit complicaţii în această dimineaţă, iar din  acest motiv am anunţat ambulanţa“, a declarat medicul Lucian Popa.

Acesta mai  susţine că este posibil ca femeia să nu fi respectat indicaţiile  post-operatorii, după intervenţiile anterioare de mărire a sânilor si anume aceea de evitare a unei posibile sarcini. Medicii au spus că femeia este insarcinată şi mai are şase copii care o aşteaptă acasă.

 

 

sursa: RTV.net

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *