Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Meciul continuă - Ştiri Tesmedia

„Meciul” continuă

Badea_scandal_turcescu_eurovisionSelecția națională pentru Eurovision a declanșat o nouă rundă de ironii între doi vechi rivali din showbizz. După cum se știe „combatanții” nu sunt la prima repriză în care își schimbă cuvinte nu tocmai plăcute. În ring după cum v-ați dat seama se află Mircea Badea și Robert Turcescu, doi oameni de televiziune care au ceva de împărțit de ceva vreme. Mircea Badea este de părere că a avut o contribuție în calificarea lui Turcescu în semifinala concursului alături de trupa „Casa Presei” După succesul avut în concurs cu piesa” Un refren”, Turcescu declara la România TV.:
“Nu mă interesează Mircea Badea. E momentul meu. Muzica e atât de frumoasă încât nu merita să fie mânjita în momentul acesta de comentarii. Nu trăiesc din muzica, este o pasiune. Noi trăim momentul, nu ne-am propus să câştigăm Eurovisionul. Noi trăim bucuria momentului”
După ce Mircea Badea într-o postare pe facebook îl face prost, Turcescu îi răspunde făcându-l circar și manelist.turcescu_eurovision

„Da, România are rockeri. Nişte rockeri adevăraţi pe care eu i-am întâlnit şi îi ştiu de aproape 20 de ani, din vremea în care respectivului ins nici să rupă bilete la concerte nu i s-ar fi îngăduit. Azi se bagă în seama încercând să treacă rapid de la manele la Metallica”.
Așadar cum meciul se disputa în preajma zilei în care Badea împlinea 39 de ani, Turcescu simte nevoia să „puncteze” încă odată într-o postare pe Facebook:
„De ziua lui îi spun La mulţi ani şi-i fac un cadou deşi nu-l merită. E pentru rockeri adevăraţi”

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *