Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Mai ești „SLUGA” lui Băsescu?

Mai ești „SLUGA” lui Băsescu?

Robert Turcescu cunoscut pentru susținerea Președintelui și a Partidului Democrat Liberal a evitat să răspundă concret dacă a fost vreodată “sluga” lui Traian Băsescu. Întrebat în cadrul unui interviu publicat de okmagazine.ro, Turcescu a declarat că nu a fost niciodată sluga nimănui, și că nu are aplecare spre „genul ăsta de obedienta dusă la extrem”.

robert-turcescu sluga„Sunt un individ cât se poate de liber şi am dreptul să judec actualitatea, inclusiv cea politică, prin prisma crezurilor şi a lucrurilor care consider eu că sunt bune pentru mine, pentru familia şi pentru ţara mea. Din punctul meu de vedere, o politică de dreapta îi este necesară în continuare României, poate acum mai mult ca oricând. Nu beau şpriţuri, nici whiskey cu Traian Băsescu, nu frecventez Palatul Cotroceni, nu mă suna Traian Băsescu să-mi dea ordine sau să-mi spună lucruri, nu avem genul acesta de relaţie. Unii dintre cei care mă numesc sluga lui Băsescu – mă gândesc la băieţii de la Antena 3 – sunt convins, însă, că primesc telefoane şi indicaţii de la Dan Voiculescu, Crin Antonescu sau Victor Ponta”, a declarat Turcescu.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *