Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
La mulți ani Gheorghe HAGI !

La mulți ani Gheorghe HAGI !

SEARA CAMPIONILOR - STELELE ROMANIEI - STELELE LUMIIGheorghe Hagi, un nume care a făcut de atâtea ori să ne simțim mândri că suntem români și contemporani cu el. Astăzi „REGELE” împlinește 48 de ani. S-a născut în comună Săcele din județul Constanța și a început să joace fotbal la vârsta de 10 ani la Farul. La 17 ani debuta în divizia A, jucând la echipe precum Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona, Galatasaray. hagi _48 aniPentru echipa Națională a marcat 35 de goluri jucând 125 de partide și a participat la patru campionate mondiale. A purtat cu mare demnitate numărul 10 pe tricou atât la echipele de club cât și la echipa Națională a României. Este considerat de specialiști ca fiind cel mai bun jucător român din toate timpurile. În cariera de antrenor, a fost dorit și a pregătit Naționala României, Bursaspor, Galatasaray și Steaua București.
În prezent administrează propria academie de fotbal și echipa Viitorul Constanța cu care a reușit să ajungă în prima ligă.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *