Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Înjunghiată MORTAL din gelozie

Înjunghiată MORTAL din gelozie

crima uivarÎn comuna Uivar din județul Timiș a fost găsită înjunghiată mortal o tânără în vârstă de 19 ani. Fata a fost descoperită de către unchiul concubinului sau, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta a anunțat poliția. Din primele cercetări se pare că agresorul ar fi concubinul victimei care după săvârșirea faptei s-a făcut nevăzut. La scurt timp autorul a fost prins de către polițiști într-o altă localitate din județ. Cauza pare a fi consumul de alcool și gelozia. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat:

“În localitatea Uivar din judeţul Timiş a avut loc o crimă, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei. O tânără de 19 ani a fost înjunghiată de concubinul ei de 23 de ani, cu un cuţit, în spate. Femeia a fost găsită fără suflare de unchiul concubinului care dealtfel a anunţat şi Poliţia. Autorul crimei a reuşit să fugă de la locul faptei, însă în jurul orei 3.00 noaptea a fost găsit, în urma verificărilor, în localitatea Sânmartinu Maghiar, la domiciliul surorii sale. Fapta a avut loc pe fondul consumului de alcool şi a geloziei”, a declarat Drăghicioiu.Autorul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş,pentru audieri, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea unor drepturi, conform Codului Penal.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *