Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Încă un gol pentru procurorii DNA

Încă un gol pentru procurorii DNA

condamnari in fotbalLa Înalta Curte de Casație și Justiție se judecă luni, recursurile formulate de cei opt oameni de fotbal condamnați în dosarul transferului de jucători. Din lista celor condamnați fac parte nume precum, George Copos, Ioan și Victor Becali, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Pădureanu și Gheorghe Nețoiu. Aceștia au primit condamnări cuprinse între trei și opt ani de închisoare cu executare. La ședința de astăzi au fost prezenți toți inculpații cu excepția lui Jean Pădureanu care a solicitat un alt termen de judecată pentru a-și angaja apărător și Mihai Stoica care este în imposibilitatea de a se prezenta la ședința de judecată. Acestora le-a fost repartizat avocat din oficiu.
Procurorul DNA a solicitat instanței să aprobe cererea privind măsură de interdicție de a părăsi țara pentru 30 de zile împotriva celor opt.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători. Cei opt au fost acuzați de către Procurorii DNA în data de 2 octombrie 2008 pentru un prejudiciu de 1,5 milioane dolari în dauna statului și 10 milioane dolari în dauna a patru cluburi profesioniste de fotbal.
Acesta este motivul pentru care procurorii s-au opus sentinței de achitare. Conform rechizitoriului, sunt vizate 12 transferuri de fotbaliști români la cluburi din străinătate în perioada 1999- 2005.

 

 

 

 

 

 

sursă foto:ziarulatac.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *