Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Giuliano, ”micuțul Hercule”, are probleme de sănătate

Giuliano, ”micuțul Hercule”, are probleme de sănătate

giuliano 3”Micuțul Hercule” are probleme de sănătate. Din cauza musculaturii, Giuliano nu este dezvoltat conform vârstei sale, la 8 ani arătând ca unul de 4 ani.

Mai mult decât atât, tatăl băiatului a postat un mesaj video pe internet prin care cere bani în numele lui fiului său, acest lucru făcându-l să intre în vizorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Autorităţile vor să se convingă că atât Giuliano (8 ani), cât şi frăţiorul lui, Claudiu (7 ani), nu sunt exploataţi şi, mai mult, că dezvoltarea nu le este pusă în pericol, având în vedere că cei doi nu au înălţimea normală pentru vârsta lor şi dau semne de rahitism. Mai exact, aceştia arată ca nişte copii de doar 4 ani.

Dacă se va constata că acest lucru se datorează exerciţiilor fizice la care sunt supuşi de părintele lor, bărbatul ar putea ajunge la după gratii.

Aceşti copii nu au fost abuzaţi nici fizic, nici emoţional, iar din discuţiile cu medicul endrocrinolog a rezultat că au primit o trimitere care Institutul Parhon din Bucureşti pentru investigaţii, pentru a vedea de ce copiii au stagnat din creştere. În această perioadă, părinţii sunt sub monitorizarea Direcţiei pe o perioadă mai lunga de timp, a declarat Cristian Lungu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt.

This slideshow requires JavaScript.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *