Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Designerul de bijuterii Adrian Haiduc îşi face timp și pentru cauze nobile

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc îşi face timp și pentru cauze nobile

1Pe lângă activitățile lui cotidiene, designerul de bijuterii Adrian Haiduc îşi face timp și pentru cauze nobile. Alături de creatorul de pantofi Mircea Florea, a încercat să facă o mare bucurie unui tânăr cu probleme locomotorii. Haiduc a lăsat pițiponceala pentru o cauză nobilă și a reușit să aducă bucuria și speranţa în sufletul tânărului. Și cum o faptă bună se face greu, pe acelaşi principiu a mers şi demersul designerului care și-a demonstrat calitațile de dansator în cadrul unui eveniment desfășurat la Timișoara.

A fost o seară minunată, am avut emoții de numa numa! Adrian, baiatul pentru care am dansat împreună cu Zhanna Topless Dj și Irma Cozma, m-a impresionat pană la lacrimi! Și ca să nu ziceți că doar figurile au fost de mine, mulțumită bunei mele prietene,Veronica Szabo,o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului , experiența ei își spune cuvântul , pantofii ortopedici de care “copilutul Adrian” avea nevoie, au fost rezolvați!!!!!!!!!! Prin intermediul DR.Rino și Activ Ortopedic care și-au unit forțele ca acest copil să se poată deplasa mai usor.

ne-a spus designerul de bijuterii care a făcut acest gest caritabil chiar înainte de a pleca spre America.  3

2      Acum, Haiduc se concentrează pe un eveniment pe care l-a pregătit pentru 16 februarie la Timișoara , eveniment ce va avea loc în Club No Name. Deși este în SUA, el a pus la punct o colecție inedită realizată împreună cu designerul Mircea Florea, care îți dă fiori. Conceptul evenimentului este unul horror.  Elementele “însângerate”, regăsite evident cu multă măiestrie în bujuteriile create de Haiduc și Mircea Florea, configurează noua colecție a designerilor: “The Consequences”.  El a pregătit și un teaser al show-ului care va lăsa toată România cu gura căscată, film realizat de Sebastian Dehelean.
sursa : www.radiodeea.ro
CINEMA-DEEAFINAL

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *